Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza a lány? (Lányok válaszát várom, hisz ebben a témában lehet jobban otthon vannak)
A levelem nem lesz rövid, szeretnék minden részletre kitérni, hogy jobban átlássátok a dolgot.
Egy szombat éjszakán történt mind ez egy bizonyos szórakozó helyen. A barátomnak ki kellet menni levegőzni, mert kicsit többet ivott a kelleténél. Vele tartottam mert nekem is jó esett a friss levegő. Bár én nem ittam mert sofőr voltam. Amit jobban lett a barát már útnak is indult csajozni. Az első elég gyorsan le is pattintotta, közben megkellet látogatnom a két betűs helyiséget. Mire vissza tértem a barát eltűnt. Körbe néztem és kiszúrtam a távolban egy csajjal beszélni. (És ez a csaj az akiről most szó van.) Oda léptem én is hozzájuk udvariasan köszöntem a lánynak és csatlakoztam a beszélgetéshez. Egy kis idő után a lány, barátomra nem is figyelt csak rám. Szóval ez alapján úgy éreztem, én jobban érdekeltem őt mit a ittas barátom. Így a barátom azt mondta ő nem is zavar minket tovább és elment. A lánnyal való beszélgetés közben kiderült hogy neki van kapcsolata, de az most épp "függőben van" ide a szórakozó helyre is nélküle jött. Majd egy kis idő múlva jöttek a barátok, és szóltak mennek enni. Ha végeztek meg mehetnénk haza. Persze hívtak minket is, de a lány nem akart menni és enni így én is maradtam inkább vele. De mondtam, hogy majd csatlakozom később. Meg amúgy is várta a testvérét pontosabban a húgát és a húga barátját, hogy lassan mennek haza. Egy kis idő után meg is jelent a húga és a barátja. Majd az én barátaim is. És a hozzám szóló kérdés, miért nem jöttél enni? Erre a lány hamarabb válaszolt mint én "mert jobban dolga volt". El jött az idő hogy lassan elindulunk haza. Mivel én kocsival voltam felajánlottam a lehetőséget, hogy haza viszem őket is. A lány még bele is ment volna. De a húga annyira nem akart mert többen lettünk volna a kocsiba mint amennyi hely van benne. Így abban maradtunk, el kísérem a taxiig őt. Miközben próbáltam el kérni a telefonszámát: de erre a válasz "most még nem adom meg". Akkor legalább a neved mond el hogy meg keresselek. De csak a keresztnevét kaptam meg. Viszont a lányt érdekelte a teljes nevem, hogy rám tudjon keresni az xy közösségi oldalon. Megadtam és azzal váltunk el, hogy ő majd felkeres engem.
Másnap.
Úgy gondoltam, meglepetést okozok neki és megkeresem őt.Mivel én csak a lány keresztnevét tudtam így nagyon nehéz dolgom volt hogy megtaláljam őt a közösségi oldalon. Az nap nem is jártam sikerrel. Hisz tudjátok ha csak egy keresztnevet üttök be nagyon sokat dob ki. Ő meg nem jelentkezett.
Harmad nap.
Ő még most se jelentkezett. A napfolyamán, valami oltári nagy szerencsével sikerült a lányt megtalálnom az iwiw-n. Így be is jelöltem ismerősnek. Amit estére vissza is igazolt.
Negyedik nap.
Írtam neki levelet amit most veletek is megosztok, hogy könnyebben tudjatok nekem választ adni.
"Szia.
Bár még nem nagyon ismerjük egymást. Abból a kis rövid beszélgetésből ami kettőnk között lezajlott sok mindent nem tudtam meg rólad. De ennek ellenére nagyon szimpatikus vagy a számomra, és szeretnélek jobban megismerni téged. Remélem nem gond hogy írtam és remélem te is megakarsz ismerni.
Legyen további szép napod!!!"
És erre a levélre azóta nem jött válasz. Szerintem nincs benne semmi olyan amivel megbántottam volna.
Előre is köszönöm a segítségeket.
nem tetszel neki. ezért nem is adta meg a telefonszámát.
Mert ha valaki tetszik egy lánynak szerintem nem habozik megadni...
Meg ezis milyen má, keresztnevét adja meg...
Amúgy szerintem azért nem válaszol, hogy nem akar tőled semmit, és hogy így magadtól jöjj rá, hogy nála nem vagy nyerő.
én nő vagyok és akkor nem szoktam megadni a nevem vagy a számom, ha nem akarok semmit a sráctól:( a levelekre szoktam válaszolni, igyekszem kimért lenni, mert hiába elutasító a levelem általában tovább erőszakoskodnak. a barátnőim azt szokták mondani, hogy ők nem is válaszolnak, mert a férfiak mindig nyomulnak tovább :/
amúgy az igekötőket egybeírjuk az igékkel ---> megkeresni
Köszönöm az eddigi válaszokat. Van bennük valami.
De viszont nekem erről más a véleményem. Ha nekem nem tetszik a másik fél, akkor azon vagyok hogy én se tetszek neki. Ez alatt azt értem, nem adok meg infót magamról semmit ne tudjon utol érni. Tudom ez bunkóság, és ő is csak azért adta meg sok ember szerint, hogy ne legyen bunkó. De ha tényleg semmit nem akar akkor áll nevet is találhatott volna ki. És így biztos nem találok rá.
inkább írj neki, hogy megtudj mindent. ne ringasd magad álomba, ha tetszel neki, akkor felveszi veled a kapcsolatot. sajnos én sokszor azért adtam meg a nevemet vagy a számomat, mert nem akartam bunkó lenni.(vagy annyira hirtelen jött a kérdés, hogy reflexből rávágtam) a nők szeretnek tetszeni a férfiaknak, azoknak is akik annyira nem jönnek be nekik. (persze nem mindegyik lány, de a legtöbb igen).
áll -->ez az ami a fejeden van
nem áll név, hanem ÁLNÉV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!