Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a szerelmetekkel együtt vagytok, mit csináltok? Mármint ezt pláne távkapcsolatokra értem. Annyi idő után, mit csinálnak, amikor találkoznak?
Az én szerelmem most fog először hozzám jönni, ami azt jelenti, hogy abba a pár napba nálunk kell aludjon, velünk együtt éljen. Az oké, hogy elmegyünk nagyobb városokba, szétnézünk, a közelben megmutatom neki a legjobb helyeket.:) De ha itthon vagyunk, mit tudunk ketten csinálni? :) Ti miket szoktatok??? Valami jó ötlet? :) [A szexet kikerülve, olyat még nem akarok, nem érzem magam érettnek hozzá!]
Mind a ketten 17 évesek vagyunk! :)
A válaszokat előre köszönöm! :)
Nekem egyszer volt egy non-pest barátnőm, aki csak dvd-zni akart orrba szájba, én beszélgetni is akartam volna, de ő ezt nem, úgyhogy a szexen kívül dvd bámulás volt csak. Nem tartott hosszú ideig a dolog :)
26/F
Mi filmezni szoktunk, kirándulni, vagy csak összebújni, beszélgetni, sétálni, társasozni, a barátom néha számítógépes játékokon játszik, olyankor az ölébe fekszem és beszélek:)
Meg hát nálunk a szex elég sok időt elvesz. Ne aggódj, unatkozni biztos nem fogtok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!