Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek az emberek otthon ülni ahelyett h jönnének különböző helyekre?
Én szoktam túrázni, de amit az átlagember szórakozásnak nevez(házibulik, koncertek, diszkó), az gusztustalan.
18/f
Thor, a villámok istene
Kérlek mesélj milyen különböző helyekre lehet menni pénz nélkül haverokkal?
Főleg munka mellett amikor néha 5-6ig túlórázunk
Idő és pénzhiány.
Vagy mert otthon kényelmesebb.
Thor, mi a gusztustalan egy házibulin például? Mert ha a társaság nem gusztustalan, akkor nem lesz az a buli sem. Ha az alkoholizálásra gondolsz, megoldható egy összejövetel kevés vagy semmi alkohollal is.
17/F vagyok, az kimaradt.
Thor:
Nem akarok kekeckedni, de Te miért írod oda mindenhova a nicked, mikor eleve engedélyezve van, hogy látszódjon? És azt tudtad, hogy a Csillagkapuban egy Asgard figura volt?
Konkrét helyet direkt nem írtam, mert akárhova ami érdekel.
Szval lehet házibuli v sétálgatás, strand, stb...
De legtöbben egyszerűen sehova nem akarnak menni, ingyenes helyekre se, h kicsit dumálgassunk v hülyéskedjünk v csajozzunk bármi..
egyszerűen mondjam neki fb-n aztán annyi -.-
Én azért, mert sajnálom a pénzt a parti jegyekre, meg a drága koktélokra. Ja és egy ilyen buliba fel is kéne öltözni. (Én lány vagyok.) És elég kellemetlenül érezném magam a sok diszkós csaj mellett, akik hű de csinik, én meg mint aki beszabadult közéjük.
Kávézókra, teázókra sincs pénz. Akkor inkább áthívom a barátnőm és főzök neki egy teát.
A plázából is kinőttem. Már az akciókkor is sajnálom a ruhákra a pénzt. Meg kell nézni, hogy mire költ az ember manapság.
Múzeum, színház, mozi, kiállítás, egyéb események: szintén drága belépőjegyek vásárlásával lehetségesek.
Mindemellett kevés barátom is van, akiknek az anyagi helyzetük az enyémnél is rosszabb. Így figyelembe kell vennem az ő pénztárcájukat.
Általában ingyenes programokra járunk, olyankor nagyokat sétálgatunk, vagy egy közeli erdőbe elvisszük a kutyát, hasonlók.
De ezt sem visszük túlzásba.
Igazából a pénz hiánya miatt egyfajta kisebbségi komplexusom alakult ki. Amikor meglátok lányokat, akikről 100 m-ről virít a márkás ruha, az elegáns táska, a hibátlan smink, és a csodásan kivasalt haj...olyan irigy vagyok. Tudom csúnya dolog, de nem tehetek róla. Csak szeretnék én is olyan lenni. DE én nem engedhetem meg magamnak. :(
Persze erre lehet azt mondani, hogy öltözz turiból, legyél egyszerűbb, van olcsó smink is de az nem olyan.
Szóval azt hiszem a pénz (és az ebből fakadó kisebbségi komplexus) az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!