Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek az emberek otthon ülni ahelyett h jönnének különböző helyekre?
Na jó de ti is kimozdultok azért :)
meg rengeteg ingyenes hely van ami tök jó időtöltés ;)
de pl ismerőseimnek soknak van jó telója meg márkás cuccai szval tuti lenne pénzük, de mégse jönnek el sehova..
max nagy ritkán buliba és ott meg jól berugnak ami vicces is de azért mást is kellene csinálni :D
am nekem is elég kevés ismerősöm van és velük is csak nagy ritkán tudok menni vhova, legtöbbször neten dumálunk csak, de engem ez zavar..
ahogy otthagytam a középsulit és másik városba mentem tanulni nagyon megcsappantak a haverok, barátok és csak 1-2 olyan aki néha ki is jön, viszont én sokkal sűrűbben járnék el, de így nem tudok..
ezzel ellenben viszont fb-n mindig zargatnak de én meg ott nem szeretek írkálni annyit
Nekem 4-5 nagyon jó barátom van, oylan frankó házibulit csinálunk, hogy csak na. Nem behányós, hanem értelmes.
Én sportfüggő vagyok, nagyon sokat kirándulok (bicaj, futás, foci, mindenfelé).
Egyszer valahol olvastam erről egy cikket, az volt a lényege, hogy ha valaki nem szeret otthon lenni annak az a legfőbb oka, hogy nem érzi jól magát otthon, mert ugye az ember ott szeret lenni, ahol jól is érzi magát.
Szóval aki "különböző helyekre járkál", az valamiért nem érzi jól otthon magát, nem olyan otthona van, amilyent a szíve mélyén szeretne. Pl. nem olyan a lakása, hogy sok embert meghívjon és bulit rendezzen benne.
Isten ments h hozzam jojjenek sokan pusztitani :D
Am szeretek otthon is lenni, de jobb kimozdulni es nem egesz nap ucsorogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!