Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs egy érzelmes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?

Figyelt kérdés

Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.

A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.

20/L

2012. aug. 7. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Naes ha letiltott, nem mind1 o.O
2012. aug. 7. 16:51
 52/66 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Amúgy meg gyönyörű vagy, lehet már túl szép és ezért nem mernek közeledni feléd a srácok :D
2012. aug. 7. 17:01
 53/66 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy utolsó :)
2012. aug. 7. 17:05
 54/66 anonim ***** válasza:
Gyönyörű ? Legjobb szándékkal is átlagos.
2012. aug. 7. 17:09
 55/66 anonim ***** válasza:

Hát hallod...

ez tök jó játék volt...

a kommenteket végigolvasva meg is kaptam a kérdésre a választ...;):P

a lényeg,h magadban kell a dolgot megváltoztatnod. Ne minket(férfinépet) hibáztass azért mert neked senki sem elég jó!

Én 20 éves fiúként úgyszintén nem találtam meg a nagy Ő-t,de veled ellentétben,én tudom,miért nem jött össze,magam ban van a hiba. Elkényeztetett bunkó lezser vagyok,elviselhetetlen személyiségem miatt még 1 lány se volt,aki fél évnél tovább elviselt. Tudom,h az én hibám. Soha nem is hibáztattam senkit.

Sztem te is magadban keresd a hibát,és ha megtaláltad,változtass rajta,és talán rád mosolyog a szerencse(jelenleg én is ezt csinálom,változtatok az életvitelemen).

Tényleg nem szívatni akarlak, azt úgy látom,amúgy is megkapod másoktól.:P

Na...mind1,remélem azért segítettem.

2012. aug. 7. 17:41
 56/66 anonim ***** válasza:

hasadról arcodról minimálisat lehetne fogyni, de lehet hogy csak én látom így a kép miatt, bár azt írod 54kg az nagyon rendbe van

amúgy meg honnan tudja innen bárki, hogy mi a franc baj van veled?

annyit tudok írni, hogy neten keress rá az önismereti tesztre, hátha rájössz ezáltal, hogy mi nincs rendbe

de szerintem még csak nem találkoztál olyannal, aki hosszútávon rendszeresen farokra húzna.

mert ha magamból indulok ki, akkor én egy jóképű, izmos, sármos, okos nagyfa.szú 20 éves srác vagyok és így kép alapján szivesen ismerkednék is ilyen lánnyal, viszont neten nem ismerkedek

2012. aug. 7. 17:53
 57/66 anonim ***** válasza:

én itt vagyok 20 évesen barátnő nélkül, izmosan és okosan :DD én sem találok egy olyan lányt aki megérdemelné az udvarlásom csak távol. A minap a nyaralásomon megismertem egy aranyos lányt, csak messze lakik :(

ne add fel, biztos találsz! :) én itt vagyok élő példa rá, hogy léteznek még ilyen fiúk! :)

Biztos vagyok benne hogy megtalálod, csak türeleeeem!!

20 F

2012. aug. 7. 19:08
 58/66 anonim ***** válasza:
írjál neki privit, épp itt próbál ismerkedni és megkért hogy legyek a tanúja, szóval tessék feleségül venni, egy jó lagzira nem tudok nemet mondani.
2012. aug. 7. 19:10
 59/66 anonim ***** válasza:
Van. Csak neked agybajod van! Ez tisztán látszik a kérdésből is meg a provokáló kommentjeidből is!
2012. aug. 9. 00:08
 60/66 A kérdező kommentje:

Ne haragudjon rám senki, nem mondtam sosem, hogy én lennék a tökéletes. Nekem is vannak hibáim, szerencsére most már nagyban levelezek valakivel, ezért a többieknek nem is válaszoltam (úgy érzem, hogy nem fair egyszerre több vasat tartani a tűzbe).

Ezúton is köszönöm a kedves leveleket, az írók nagyon aranyosak voltak :)

2012. aug. 9. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!