Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?
Figyelt kérdés
Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.
A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.
20/L
2012. aug. 7. 14:22
41/66 A kérdező kommentje:
És ne sértődjetek meg, de akik írtak nekem, hogy "szia, barátkozunk?:)" "szia, kíváncsi vagyok rád :) küldj képet priviben" azokat mind tiltottam, szóval ezért nem válaszolok nekik.
2012. aug. 7. 16:08
42/66 anonim válasza:
De a kommentjeimet ettől függetlenül látod. Elég amatőr ez az oldal.
43/66 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled külsőre...lehet a személyiségedben találtak valamit ami nem tetszett nekik.
44/66 anonim válasza:
Én nagyon jól tudom, hogy mi a baj veled de eszem ágában sincs megmondani.
45/66 anonim válasza:
Képes voltál letiltani, pusztán mert udvariasan kértem tőled egy képet priviben, de azért itt megmutatod.
Nem elég, hogy buta vagy, még bunkó is.
46/66 A kérdező kommentje:
Van igazság abban amit mondasz :)
Ne haragudj, levettem a tiltást mindenkiről, kivéve Kareszpapi-t.
A rossz tulajdonságaim, hogy szeszélyes vagyok :P És buta :(
2012. aug. 7. 16:20
47/66 anonim válasza:
Ez még mindig nem változtat azon, amit a 45os írt.
48/66 anonim válasza:
Buta? Na ne...valami mást találj ki,mert ezt nem hiszem el:)
49/66 A kérdező kommentje:
Bocsánat még egyszer mindenkitől, aki kedvesen írt és letiltottam, de akkor még nem gondoltam, hogy kirakok képet. És számomra ez furcsa.
2012. aug. 7. 16:35
50/66 anonim válasza:
Miért az normális viselkedésre utal ha mindenkit letiltasz csak azért mert rádírtak ?
Kezd vicces lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!