Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs egy érzelmes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?

Figyelt kérdés

Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.

A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.

20/L

2012. aug. 7. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
Mert ez nem egy társkereső oldal, ez a kérdés pedig magában hordozza ezt a felkérést. Nem tudom, hogy mit vársz itt? Itt kérdésekre kell válaszolni. Én honnan tudjam, hogy ki illik hozzád? Ezt csak te, és a Jóisten tudja.
2012. aug. 7. 14:48
 22/66 anonim ***** válasza:
Jó érzed, ha pedig privátban teszek ajánlatot, akkor elvárom hogy ott válaszolj.
2012. aug. 7. 14:49
 23/66 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük, a legtöbb csak csalodott frusztrált srác, akiknek jobban esik, ha téged oltogatnak.

Szerintem te egy rendes szeretnivaló lány vagy, ne foglalkozz velük, egyszer csak radmosolyog a szerencse, és megtalálod a parod aki neked megfelel, és te is neki. ;)

2012. aug. 7. 14:50
 24/66 anonim ***** válasza:

attól h félénk most miért baj?

lépj te..

nem vagy szimpi, túl nagyok az elvárásaid..

2012. aug. 7. 14:54
 25/66 anonim ***** válasza:
Kiábrándító ez a sok komoly(talan) válaszadó.
2012. aug. 7. 14:57
 26/66 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló helyzetben vagyok én is, csak épp fiú vagyok és egy olyan lányt szeretnék, aki hasonlóra vágyik, mint te. Én ugyan nem a fővárosban lakom, de ha esetleg van kedved beszélgetni, akkor én nagyon szívesen. :)

22/F

2012. aug. 7. 14:58
 27/66 anonim ***** válasza:
Sztem ti lányok lassan megtanulhatnátok,h a fiúknak nem érzelmesnek,és szerethetőnek kell lennie...!:P
2012. aug. 7. 15:00
 28/66 A kérdező kommentje:

24. Szóval szerinted egy nyuszi fiú, aki a 10. randin sem képes semmit sem csinálni (ez volt a legszélsőségesebb eset), mikor az arcomat már majdnem az ő arcába nyomtam, az férfias?

Nem kell George Clooney-nak lennie, de legyen egy kevés bátorsága, pláne, ha én mindent megteszek.

Ha meg nem tetszem neki, akkor miért hívott randira annyiszor?

2012. aug. 7. 15:01
 29/66 anonim ***** válasza:
Azért, hogy bizonygassa magának, hogy nem buznyák.
2012. aug. 7. 15:12
 30/66 anonim ***** válasza:

20 évesen nem lehet még vki annyira bátor h ezeket meg merje tenni

én se nagyon merném :S jó azért 10-ig nem várnék de az elején még tutira nem.

2012. aug. 7. 15:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!