Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?
Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.
A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.
20/L
Ne foglalkozz velük, a legtöbb csak csalodott frusztrált srác, akiknek jobban esik, ha téged oltogatnak.
Szerintem te egy rendes szeretnivaló lány vagy, ne foglalkozz velük, egyszer csak radmosolyog a szerencse, és megtalálod a parod aki neked megfelel, és te is neki. ;)
attól h félénk most miért baj?
lépj te..
nem vagy szimpi, túl nagyok az elvárásaid..
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak épp fiú vagyok és egy olyan lányt szeretnék, aki hasonlóra vágyik, mint te. Én ugyan nem a fővárosban lakom, de ha esetleg van kedved beszélgetni, akkor én nagyon szívesen. :)
22/F
24. Szóval szerinted egy nyuszi fiú, aki a 10. randin sem képes semmit sem csinálni (ez volt a legszélsőségesebb eset), mikor az arcomat már majdnem az ő arcába nyomtam, az férfias?
Nem kell George Clooney-nak lennie, de legyen egy kevés bátorsága, pláne, ha én mindent megteszek.
Ha meg nem tetszem neki, akkor miért hívott randira annyiszor?
20 évesen nem lehet még vki annyira bátor h ezeket meg merje tenni
én se nagyon merném :S jó azért 10-ig nem várnék de az elején még tutira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!