Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs egy érzelmes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?

Figyelt kérdés

Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.

A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.

20/L

2012. aug. 7. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
Van. De rossz helyen keresgélsz. Abból is látszik, hogy ezt a kérdést itt tetted föl......
2012. aug. 7. 14:32
 12/66 A kérdező kommentje:

De a kérdés az, hogy miért ilyenek?

Na nem a korra gondolok, abból nekem a 18-25 lenne az ideális korosztály.

Hanem arra, hogy vagy bunkók, kihasználnak, komolytalanok vagy teljesen aszociálisak és nem lehet velük mit kezdeni.

A dolog miértje érdekel, mert már elég sok és változatos helyre mentem, hátha oda merne jönni valaki, de csak az ilyen alakok.

Az ilyen leveleket kérlek mellőzzétek:

"Szia, dugunk ?

Vagy

Szia cica, van gazdád ?

Vagy

Basználak.

Nos ?"

2012. aug. 7. 14:33
 13/66 anonim ***** válasza:

Hat hallod ugyanebben a cipőben járok, én nem találok egy olyan lányt, akivel boldogan élhetnek. Láttam mar sokféle csajt, de egy sem volt olyan, akire azt mondtam vna na igen végre ő az.

Mindenesetre csak eljön a mi időnk is egyszer.;)

20/F

2012. aug. 7. 14:35
 14/66 A kérdező kommentje:
Igen, még én is reménykedek.
2012. aug. 7. 14:36
 15/66 anonim ***** válasza:
Nahát, ez az én levelem.
2012. aug. 7. 14:36
 16/66 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen, de társat nem keresek, itt meg főleg nem. :)
2012. aug. 7. 14:37
 17/66 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha egy "normális" srác menne oda hozzád (nem feltétlenül a szemüveges, vörös hajú, de belül romantikus informatikus, hanem egy átlag gyerek, aki kicsit szegény, nincs kocsija vagy csak egy 20 éves Golf, kicsit önbizalomhiányos és nem is különösebben szép, de mondjuk vannak önálló gondolatai vagy széles érdeklődési köre), akkor az meg neked nem kéne. De nem is megy, mert már megszokta az előző 200 alkalomból, amikor elzavarták, hogy nem kell senkinek.

(A trollok kedvéért, nem magamról írtam az imént, 30 múltam és nős vagyok, köszi, de sok ilyen srácot ismerek.)

2012. aug. 7. 14:38
 18/66 anonim ***** válasza:

30 évesen ilyenekkel haverkodsz ?

Madarat tolláról, embert barátjáról.

2012. aug. 7. 14:43
 19/66 anonim ***** válasza:
ha nem nagyon férfias az kizáró ok? :O
2012. aug. 7. 14:43
 20/66 A kérdező kommentje:

Nem küldtem el, sőt!

Szerinted mire gondoltam, mikor azt írtam aszociális? Az ilyen fiúkkal az volt a baj, hogy a 10. (!!!) randin sem volt képes még csak megfogni sem a kezemet.

Azért elszomorító, hogy legtöbben a válasz helyett úgy érzem leszóltok inkább.

2012. aug. 7. 14:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!