Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?
Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.
A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.
20/L
Ez a Kareszpapi nagyon zavaró, kár, hogy itt nem lehet kitiltani senkit.
Mindegy, a lényeg, hogy próbálkozni fogok. Csak nem adhatom fel 20 évesen, azért választ nem igazán kaptam a kérdésre :(
Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes lány?
Aki azért nőies és tud nagyon szeretni.
Az a helyzet, hogy én meg ilyen lánnyal nem akadtam össze eddig. Mondjuk nekem fontos a külső, szépnek szeretném látni az illetőt, és nem pedig csak elfogadni, mert belsőleg rendben van. Én kisvárosban lakom, én is sokat járkálok egyedül erre-arra-amarra, de nem volt szerencsém. Eddig.
Nyitott szemmel kell járni, és majd megtalálod. Az a helyzet, hogy a mai világban nem divat érzelmesnek lenni, egy férfinek meg pláne, de azért vagyunk még páran, nyugi.
32. Miért nincs? Rossz helyen keresem? Egyáltalán nem létezik? Van már barátnője mindnek?
Ahol eddig kerestem:
Szórakozóhelyek, kocsmák- Általában a népszerűbb helyekre gondoljatok.
Egyetem- Van nagyon sok értelmes srác, az előadásokon, a gyakorlatokon, a könyvtárban, de vagy kiderül, hogy ilyenek (pl. a 10. randis példa) vagy foglaltak. Foglalt fiúval pedig nem kezdünk.
Városliget- Nagyon jó, hogy leülök a fűbe/padra olvasni és mosolygok, de a korábban említett bunkókon kívül nem sokan mások találtak meg.
Utca, vásárolgatás közben- Vagy modellajánlattal találnak meg: "Modellkedtél már? Gondoltál már arra, hogy modellkednél?" Valószínűleg ők indítanák be a karrierem, persze, vagy a vén bácsik, munkások fütyülnek.
Még nem is voltam sok pasival, kettő fiúval jöttem össze komolyabban, az utolsó... vele 18 évesen szakítottam, ő volt aki kihasznált.
én nem vok félénk annyira, de tutira nem mennék oda így 1 csajhoz sem, max haverkodni, de abból meg nem lesz randi..
én csak ha adódik vmi vicces szitu v ilyesmi akk hülyéskedni szoktam, de csak úgy nem megyek oda 1 csajhoz sem..
Itt egy fürdőruhás kép rólam:
Látszik, hogy nem vagyok modell, igen, de nem vagyok ronda, hogy féljenek tőlem.
Azért töltöttem fel, mert mindenki olyan üzeneteket ír, hogy a külső nélkül nem lehet megmondani mi lehet a baj.
Na mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!