Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs egy érzelmes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes fiú?

Figyelt kérdés

Aki azért férfias és tud nagyon szeretni.

A külső már nem is annyira fontos, csak a fenti tulajdonságai legyenek meg. A fővárosban lakom, és gyakran járok szórakozni, sétálgatni egyedül, vásárolgatni. De sehol sem találkoztam a nagy Ő-vel. Tudom, hogy nem vagyok olyan szép mint a modellek, de sokan mondják, hogy szép vagyok. 165 cm, 54 kg.

20/L

2012. aug. 7. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

Ez a Kareszpapi nagyon zavaró, kár, hogy itt nem lehet kitiltani senkit.

Mindegy, a lényeg, hogy próbálkozni fogok. Csak nem adhatom fel 20 évesen, azért választ nem igazán kaptam a kérdésre :(

2012. aug. 7. 15:22
 32/66 anonim ***** válasza:
Jó, akkor kezdjük elölről. Mi a kérdés?
2012. aug. 7. 15:23
 33/66 anonim ***** válasza:
aki érzelmes és szerethető az félénk, ezt el kell fogadni, lány barátaim tudod mennyit szenvednek h ilyet találjanak maguknak és sikerüljön egyátalán randira elhívniuk..
2012. aug. 7. 15:23
 34/66 anonim ***** válasza:
Miben zavarlak, hogy az értelmetlen kérdésedre annál sokkal értelmetlenebb válaszokat kapj ?
2012. aug. 7. 15:24
 35/66 anonim ***** válasza:

Miért nincs egy érzelmes és szerethető, KORBAN IS HOZZÁM ILLŐ, rendes lány?

Aki azért nőies és tud nagyon szeretni.

Az a helyzet, hogy én meg ilyen lánnyal nem akadtam össze eddig. Mondjuk nekem fontos a külső, szépnek szeretném látni az illetőt, és nem pedig csak elfogadni, mert belsőleg rendben van. Én kisvárosban lakom, én is sokat járkálok egyedül erre-arra-amarra, de nem volt szerencsém. Eddig.

Nyitott szemmel kell járni, és majd megtalálod. Az a helyzet, hogy a mai világban nem divat érzelmesnek lenni, egy férfinek meg pláne, de azért vagyunk még páran, nyugi.

2012. aug. 7. 15:32
 36/66 A kérdező kommentje:

32. Miért nincs? Rossz helyen keresem? Egyáltalán nem létezik? Van már barátnője mindnek?

Ahol eddig kerestem:

Szórakozóhelyek, kocsmák- Általában a népszerűbb helyekre gondoljatok.

Egyetem- Van nagyon sok értelmes srác, az előadásokon, a gyakorlatokon, a könyvtárban, de vagy kiderül, hogy ilyenek (pl. a 10. randis példa) vagy foglaltak. Foglalt fiúval pedig nem kezdünk.

Városliget- Nagyon jó, hogy leülök a fűbe/padra olvasni és mosolygok, de a korábban említett bunkókon kívül nem sokan mások találtak meg.

Utca, vásárolgatás közben- Vagy modellajánlattal találnak meg: "Modellkedtél már? Gondoltál már arra, hogy modellkednél?" Valószínűleg ők indítanák be a karrierem, persze, vagy a vén bácsik, munkások fütyülnek.

Még nem is voltam sok pasival, kettő fiúval jöttem össze komolyabban, az utolsó... vele 18 évesen szakítottam, ő volt aki kihasznált.

2012. aug. 7. 15:34
 37/66 anonim ***** válasza:

én nem vok félénk annyira, de tutira nem mennék oda így 1 csajhoz sem, max haverkodni, de abból meg nem lesz randi..

én csak ha adódik vmi vicces szitu v ilyesmi akk hülyéskedni szoktam, de csak úgy nem megyek oda 1 csajhoz sem..

2012. aug. 7. 15:44
 38/66 anonim ***** válasza:
am eddig egy csaj se volt elutasító, de randira se hívtam őket, haverkodni pedig állítólag bárkivel szeretnek aki vicces.
2012. aug. 7. 15:46
 39/66 A kérdező kommentje:

Itt egy fürdőruhás kép rólam:

[link]

Látszik, hogy nem vagyok modell, igen, de nem vagyok ronda, hogy féljenek tőlem.

Azért töltöttem fel, mert mindenki olyan üzeneteket ír, hogy a külső nélkül nem lehet megmondani mi lehet a baj.

Na mi a baj?

2012. aug. 7. 16:05
 40/66 anonim ***** válasza:
Én félek tőled.
2012. aug. 7. 16:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!