Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet-e ilyen soványan esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e ilyen soványan esélyem lányoknál?

Figyelt kérdés

Most kicsit anyagilag lent vagyok én és a családom, nekem nincs most semmi melóm, amiből pénzt tudnék szerezni és kondizni, így az utóbbi hónapokban, mióta abba kényszerültem hagyni a kondizást vészesen lefogytam.

Mielőtt elkezdtem volna kondizni 53kg voltam egy hónapnyi rendszeres edzéssel és tömegnő segítségévell felment a súlyom 55-56kg-ra, de mióta nem edzem és nincs pénzem tömegnövelőre sem, főleg az utóbbi időben vészesen fogyni kezdtem, most tartok 51kg-nál, nem rég még 52kg voltam. Remélem nem fogok tovább fogyni, mert amúgy sem voltam sosem megelegédve a súlyommal, girhességemmel. Főleg a vékony, csontos karjaim zavarnak, bár válllam az szélesebb egy kicsit, de így is semmi, ahhoz képest, ahogy más fiúk kinéznek. Álmaim női vannak ilyen súlyban és magasságban, mert hogy alacsony is vagyok, 165cm, ezért is kezdtem el edzeni, nem csak a vékonyságom miatt, hanem az alacsonyságom is nagyon zavar. De most még lelkileg is sokkal lentebb vagyok, mint amikor tudtam edzeni és láttam, hogy szépen gyarapodott a súlyom, illetve otthon is megjegyezték, hogy látszik, hogy izmosodtam, valahogy meglátszott a felkaromon is, hogy vastagabb lett, mégha kicsivel is. De, aki ismeri a saját testét annak sokkal feltűnőbb egy kicsike változás is.

2012. júl. 9. 15:32
1 2 3
 21/28 dag ***** válasza:

fighter!

16:00

Sok vizet kell inni, ennyi! Amúgy meg ha venne magának otthonra pár kg csirke mellet, meg jó pár csomag túrót, akkor is sokat kellene inni, mert abban is csak fehérje van, ami szükséges az emberi szervezet számára! a tömegnövelő az csak egy kis segítség! Meg szerinte összekutyult sz@rok. Elárulom neked hogy ezek mind bevizsgált termékek, úgyhogy rendben vannak, én már évek óta iszom a turmixokat. Minden sportoló is, és itt nem csak testépítőket értek! MINDEN PROFI? VAGY AMATŐR SPORTOLÓ aki jó eredményeket szeretne elérni!

2012. júl. 9. 16:09
 22/28 anonim ***** válasza:
Á, az én barátom is 176 cm és 58 kg, bár igaz van rajta izom, de nem konditeremtől, hanem a nagyon rendszeres úszástól, szóval ő inkább az olyan szálkás típus. Mindemellett persze vékony egyértelműen, én mégis iiiimádom őt :)) Nem ezen múlik;)
2012. júl. 9. 16:26
 23/28 A kérdező kommentje:

ma 16:26

Azért ő legalább magasságban jól áll, megüti az átlagos férfi magasságot. 165cm az nagyon alacsony, a 176cm az már tök jó magasság. Több esélye van egy magasabb fiúnak, mint egy alacsonyabbnak.

2012. júl. 9. 16:34
 24/28 anonim ***** válasza:

A férjem 162 centi. Én vagyok 164.

Ja, és 10 kilóval nehezebb vagyok nála.

De úgyis mindegy mit írok.

Menjél vállaljál valami fizikai munkát építkezésen vagy akárhol, ha túléled olyan izmos leszel, hogy nem kell kondibérletet venni. Egyél mellé cukros csirkehúst.

Ez a kondimánia csak rinya, ezer mással is lehet izmosodni. Bocs, de szerintem sz@rul csináltál valamit, ha a kemény kondizás után eltűnt rólad az izom.

Hol voltál, valami haláltáborban?

2012. júl. 9. 17:08
 25/28 A kérdező kommentje:

ma 17:08

Ez így szokott lenni, egyébként sem edzettem olyan sokáig, ahogy írtam, anyagilag nem tudtam állni.

Haverom is miután 3 évig edzett és abbahagyta 10kilóval esett vissza!

2012. júl. 9. 17:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Nagy titkot osztok most meg veled barátom.

[link]

26/L

2012. júl. 9. 17:27
 27/28 A kérdező kommentje:

ma 17:27

Ezzel arra célzol, hogy egy hatalmas néger farokkal többet érnék, mint kigyúrt testtel? Az is szívás, mert nincs nagy farkam, csak átlagos.

2012. júl. 9. 17:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Hiába az ember már nem is poénkodhat, mert komolyan veszik.

Kérdező Te reménytelen vagy.

2012. júl. 9. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!