Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e ilyen soványan esélyem lányoknál?
Most kicsit anyagilag lent vagyok én és a családom, nekem nincs most semmi melóm, amiből pénzt tudnék szerezni és kondizni, így az utóbbi hónapokban, mióta abba kényszerültem hagyni a kondizást vészesen lefogytam.
Mielőtt elkezdtem volna kondizni 53kg voltam egy hónapnyi rendszeres edzéssel és tömegnő segítségévell felment a súlyom 55-56kg-ra, de mióta nem edzem és nincs pénzem tömegnövelőre sem, főleg az utóbbi időben vészesen fogyni kezdtem, most tartok 51kg-nál, nem rég még 52kg voltam. Remélem nem fogok tovább fogyni, mert amúgy sem voltam sosem megelegédve a súlyommal, girhességemmel. Főleg a vékony, csontos karjaim zavarnak, bár válllam az szélesebb egy kicsit, de így is semmi, ahhoz képest, ahogy más fiúk kinéznek. Álmaim női vannak ilyen súlyban és magasságban, mert hogy alacsony is vagyok, 165cm, ezért is kezdtem el edzeni, nem csak a vékonyságom miatt, hanem az alacsonyságom is nagyon zavar. De most még lelkileg is sokkal lentebb vagyok, mint amikor tudtam edzeni és láttam, hogy szépen gyarapodott a súlyom, illetve otthon is megjegyezték, hogy látszik, hogy izmosodtam, valahogy meglátszott a felkaromon is, hogy vastagabb lett, mégha kicsivel is. De, aki ismeri a saját testét annak sokkal feltűnőbb egy kicsike változás is.
Hát erre azt tudom mondani, hogy próbálj valami kis pénzhez jutni, amiből tudsz napi min 4-szer enni, jó sokat!
Tudom mit érzel. Én 52 kg voltam mikor elkezdtem a gyúrást, jaaaa és 190 magas vagyok. Szóval gondolhatod! most 80 vagyok!
Úgyhogy kitartás, talán nem leszel mindig ilyen anyagi helyézetben. Amúgy meg nagyon sok caj van akinek bejönnek a sovány srácok! am hány éves vagy?
Van még sok sovány srác akik gond nélkül szereznek nőt.
A különbség köztük és közted az, hogy ők már elfogadták magukat és ez a magabiztosságukon is látszik. A tömegelésnek ennyi az értelme, amint nem szeded, már megy is le az a pár méregdrága kiló, és a veséid is szétmennek idővel. Ha majd túlléptél ezen a "csak a test számít a nőknek" elméleten, akkor helyrejön az önbecsülésed, meglátod vagy kifejleszted az egyéb értékeid. Aztán már csak keresni kell, és nem fennakadni az elutasításon, tovább kell menni és az egyik nőnek bejön a szöveged.
ma 15:39
A tömegnövelők nem ártalmasak, én eddig úgy tudtam.
4-es ez komoly? 52 kg voltál 190 cm magasam?
én is 190 vagyok, de 77 kg
15:39
Na te is írtál okosságokat. Ezért van ilyen negatív kép a testépítőkről! Mi roncsolná szét a veséjét? Az étrendkiegészítő??? Mert hogy szteroidról nem írt a kedves kérdező!
Had gyúrjon csak, sokkal egészségesebb, mint a számítógép előtt ülni, rágni a sz@r cigit stb...
Egészséges életmód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!