Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha részegen tudtam smárolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha részegen tudtam smárolni, akkor nem lehetek olyan ronda fiú, hiszen a lányok élvezték és nem utasítottak vissza, akkor lehet, hogy szép lányoknál is lenne esélyem?

Figyelt kérdés

2012. júl. 1. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha végre lesz avagy van egy kis önbizalmad akkor miért ne :P
2012. júl. 1. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát... én részegen smároltam már olyan ronda pasikkal :D:D jó is, hogy nem láttam többet őket...
2012. júl. 1. 13:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves második, hidd el itt a lányok voltak a rondák, csak néztem hogy tudtam részegen ilyen lányokkal smárolni, égett is a fejem, főleg a második lány után, az ritka ronda volt, ő nem volt részeg, örült is neki, szerintem én főnyeremény voltam a számára. De nekem többet nem szabad innom. Egy szép lánnyal, aki szintén részeg voltam, csak táncoltunk, azt hiszem, neki barátja volt és lehet csak azért nem volt több köztünk. Bár nem tudom, hogy minek számítok, mert egyik lány szerint helyes vagyok, másiknak meg ronda. Ki érti a nőket?
2012. júl. 1. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért pont a nőket? Az egész emberiség számára relatív a szépség, helyesség fogalma. Valakinek tetszik, valakinek nem, ennyi.
2012. júl. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!