Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell folyton titkolnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell folyton titkolnom a koromat, miért kell szégyelnem, hogy ennyi vagyok és miért támadnak pedofilsággal, amikor nem vagyok az, miért nem érti meg senki, hogy nekem a 14-15 év körüli lányoknál van csak esélyem?

Figyelt kérdés
Azok, akik meg kihasználják a bulikban 30 évesen a tini lányokat, őkeg miért nem veszi senki észre, miért csak az igazán szeretnitudó, érző szívű huszonéves srácokat csesztetni a környezete, már totál ideg vagyok, nem lehet nekem sem boldognak lennem egy lánnyal, aki szeret, cska mert pár év van köztünk?! Mégis mit tehetnék, ha én csak fiatalabb lányokkal jövök ki jól és ők szeretnek engem folyton? A szerelemben mit számít a kor?

2012. júl. 8. 21:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Számít. Mert ha egy 28 éves srác egy 14 éves lánnyal van együtt, az már liliomtiprás.

Mellesleg egy ennyi idős kislány még gyerek, nem értem, mit akarsz tőle. Miért nem érted meg magad a korodbeli nőkkel?

2012. júl. 8. 21:20
 2/20 anonim ***** válasza:
mit akarsz egy kislánytól?
2012. júl. 8. 21:29
 3/20 A kérdező kommentje:

ma 21:20

22 vagyok, de ennél sokkal fontosabb, hogy ez kétirányú és valamikor a lányok kezdeményeznek nálam. Na meg azt utálom, amikor azzal jönnek, hogy biztos csak szexre kell és utána dobom, hát nem, nem vagyok egy dugógép, 22 éves létemre, még csak egy lánnyal szexeltem, akármilyen hihetetlen. Másképp is ki lehet fejezni, ha szeretsz valakit, de mindenki egyből a dugásra gondol. Egy lányért képes lennék várni éveket is, csókolózni lehet, azzal nem ártok neki például.

2012. júl. 8. 21:32
 4/20 A kérdező kommentje:

ma 21:29

Szerelmet, szeretet, párkapcsolatot.

2012. júl. 8. 21:33
 5/20 anonim ***** válasza:
És te hány éves vagy?Mert a 4 év az nem olyan sok..bár a tesom is mindig az idősebb pasikra bukott
2012. júl. 8. 21:33
 6/20 anonim ***** válasza:
Bocsi nem láttam a komid
2012. júl. 8. 21:34
 7/20 anonim ***** válasza:
aha persze persze, lehet hogy a kislány kezdeményez, azonban mondjuk...emlékezz vissza, te milyen voltál 14 évesen, és még ez sem releváns annyira, csak talán így érzed, hogy mennyire gyerek, és baromira nem egy 22éves elvileg felnőttre van szüksége, még ha épp azt gondolja is. és te vagy a felnőtt, ezt neked kellene belátnod. nem véletlenül van a nagykorúság pl 18 évnél... nem érett hozzád, és attól még nem fogunk titeket pártolni, mert a csajszika kezdeményez...
2012. júl. 8. 21:41
 8/20 A kérdező kommentje:

ma 21:41

Nem is azt várom, hogy vállba veregessenek,hogy de ügyes vagy csak így tovább, hanem, hogy ne támadjanak, meg ítéljenek el, amikor nem is ismernek jellemre. Ez nagyon bántó tud lenni, hogy rossz, gonosz, aljas embernek néznek, amikor sosem használtam még ki egy lányt sem és nem is vagyok az a fajta, akár hiszitek, akár nem. Miért baj az, ha valaki boldog akar lenni végre és szeretni valakit, aki viszont szeretni?

2012. júl. 8. 22:15
 9/20 anonim ***** válasza:
Miért csak náluk lenne esélyed?
2012. júl. 8. 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
ok, de akkor szeress valakit aki +18. ugyan már te direkt generálod magadba hogy te csak a kiscsajokkal, csak ők értenek meg, csak őket érted meg.. pfff keres korodbelit!
2012. júl. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!