Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell folyton titkolnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell folyton titkolnom a koromat, miért kell szégyelnem, hogy ennyi vagyok és miért támadnak pedofilsággal, amikor nem vagyok az, miért nem érti meg senki, hogy nekem a 14-15 év körüli lányoknál van csak esélyem?

Figyelt kérdés
Azok, akik meg kihasználják a bulikban 30 évesen a tini lányokat, őkeg miért nem veszi senki észre, miért csak az igazán szeretnitudó, érző szívű huszonéves srácokat csesztetni a környezete, már totál ideg vagyok, nem lehet nekem sem boldognak lennem egy lánnyal, aki szeret, cska mert pár év van köztünk?! Mégis mit tehetnék, ha én csak fiatalabb lányokkal jövök ki jól és ők szeretnek engem folyton? A szerelemben mit számít a kor?

2012. júl. 8. 21:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ma 22:22

Mert amióta az eszemet tudom így volt mindig is, ők szemeznek velem a buszon, utcán, ők néznek meg mindenhol, ők jelölnek be facebookon, írnak rám, hogy tetszem nekik stb.

Akárhányszor tepertem korombeli lányoknál, totál komolyak és érdektelenek voltak az irányomba. Arról nem is beszélve, hogy foglaltak is már többnyire a korombeli lányok. VAlahogy a külsőm is felelős lehet a dologért, mert minden lány azt mondta, hogy 17-nél többnek nem nézek ki.

2012. júl. 8. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Ezt a korodbelieknél is kihasználhatod. Próbálkozz! Mit veszíthetsz? A legtöbb lánynak bejönnek a kisfiús arcú pasik.

18/L

2012. júl. 8. 22:33
 13/20 A kérdező kommentje:

ma 22:33

Ha csak az arcom lenne kisfiús, de a testem is. Szóval...

2012. júl. 8. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze, ha így állsz hozzá akkor nem csodálom, hogy nem jön össze
2012. júl. 8. 22:44
 15/20 A kérdező kommentje:

ma 22:44

Nem kell sehogysem állnom, hozzá, a saját tapasztalataimból tudom ezeket tényként közölni. Ez van, alányoknak nem kell egy kis nyomi, alacsony kisfiú, nekik férfikell és tartok tőle, ha 14-15 évs lányok is ahogy nőnek már nem leszek vonzó a számukra ilyen külsővel, ők is igazi férfi testre vágynak majd.

2012. júl. 8. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Küldenél egy képet? Ha kisfiúsnak talállak, akkor beismerem, hogy igazad van és nincs esélyed a korosztályodnál.
2012. júl. 8. 22:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad hogy nem szexelnél velük. Amikor vágysz rájuk úgysem bírod megállni, hogy ne akarj többet.
2012. júl. 8. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:
jó nincs értelme tárgyalni veled. csak mindenki azt akarja, hogy hagyd békén a 14 éveseket, mert agyilag nincsenek sehol, lehet h írogatnak neked blabla de nem kellene kezdeni velük mert hagyjuk őket felnőni!!!
2012. júl. 8. 23:04
 19/20 A kérdező kommentje:

ma 23:01

Sokáig úgy éltem éveket, hogy nem volt lehetőségem szexelni, 21 évesen szexeltem először, ha annyi évet kibírtam szex nélkül, akkor egy lányra is tudok várni, amennyit kell. Másképp is kényeztethetem, szerethetem. Az a típus vagyok, aki egy ölelésnek is nagyon tud örülni, de nem tagadom, hogy ne vágynék a szexre, persze, hogy mindenki szeret szexelni, aki normális.

2012. júl. 8. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Hehe.. :) Érdekes a srác lehetsz meg kell hagyni. A korombeli lányok tényleg a te korodbeliekre hajtanak rá mégpedig azért, mert a srácok ilyenkor még komolytalanok. Ha abból indulok ki, hogy facebook-on a legtöbb lány idősebbnek néz ki a koránál (vagy csak photoshop) akkor miért ne? Nem hiszem, hogy baj lenne ezzel amíg (ahogy az előttem válaszolók is írták) nem akarsz többet. Nem kell itt pedofilozni, ha tényleg szereted a lányt és viszont is így van hát hajrá! Én szurkolok neked :))
2012. júl. 9. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!