Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet-e ilyen soványan esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e ilyen soványan esélyem lányoknál?

Figyelt kérdés

Most kicsit anyagilag lent vagyok én és a családom, nekem nincs most semmi melóm, amiből pénzt tudnék szerezni és kondizni, így az utóbbi hónapokban, mióta abba kényszerültem hagyni a kondizást vészesen lefogytam.

Mielőtt elkezdtem volna kondizni 53kg voltam egy hónapnyi rendszeres edzéssel és tömegnő segítségévell felment a súlyom 55-56kg-ra, de mióta nem edzem és nincs pénzem tömegnövelőre sem, főleg az utóbbi időben vészesen fogyni kezdtem, most tartok 51kg-nál, nem rég még 52kg voltam. Remélem nem fogok tovább fogyni, mert amúgy sem voltam sosem megelegédve a súlyommal, girhességemmel. Főleg a vékony, csontos karjaim zavarnak, bár válllam az szélesebb egy kicsit, de így is semmi, ahhoz képest, ahogy más fiúk kinéznek. Álmaim női vannak ilyen súlyban és magasságban, mert hogy alacsony is vagyok, 165cm, ezért is kezdtem el edzeni, nem csak a vékonyságom miatt, hanem az alacsonyságom is nagyon zavar. De most még lelkileg is sokkal lentebb vagyok, mint amikor tudtam edzeni és láttam, hogy szépen gyarapodott a súlyom, illetve otthon is megjegyezték, hogy látszik, hogy izmosodtam, valahogy meglátszott a felkaromon is, hogy vastagabb lett, mégha kicsivel is. De, aki ismeri a saját testét annak sokkal feltűnőbb egy kicsike változás is.

2012. júl. 9. 15:32
1 2 3
 11/28 dag ***** válasza:

15:44

Igen, halál komoly!

Depressziós voltam annyian kicsúfoltak! Még a saját anyám is cikizet! De azóta már jobb!

2012. júl. 9. 15:46
 12/28 anonim ***** válasza:

jaj 6-os de buta vagy

a tömegnövelőben fehérje van és szénhidrát, a rizsben és egyéb ételekben is megtalálhatóak ezek a dolgok

A szteroidok teszik tönkre max a szervezeted de a táplálékkiegészítő nem szteroid!!!!!!!!!!!

13/28 A kérdező kommentje:
Én mégis úgy látom, hogy a szép fiúk azok vagy a kigyúrtak, akik igazán bejönnek a lányoknak. Mondják, hogy de helyes ez a pasi, milyen izmos. VAgy épp milyen helyes képű. Szerintem nagyon is számít a lányoknál a külső. Én is csak olyan lányokhoz tudok vonzódni, olyan lányokkal tudnék járni, elképzelni párkapcsolatot, akik testileg is lázba hoznak és ehhez sajnos kevés az, hogy jellemre rendben van a lány, hiszen, ha a külseje nem vonz, akkor nem lesz semmi. Kb. olyan ez, minthogy van egy nagyon jó fiú barátod, akit szeretsz, kedvelsz, jól elvagytok, de mégsem tudnál testileg vonzódni hozzá, eszedbe sem jutna lefeküdni vele.
 14/28 anonim ***** válasza:

persze, hogy számít a külső

én sem járnék olyan lánnyal, akinek a külseje nincs rendben nálam

2012. júl. 9. 15:49
 15/28 anonim ***** válasza:

A túlzott fehérjebevitel erősen terheli a vesét, nem is beszélve a rengeteg adalékanyagról amit ezekbe tesznek, hogy olcsóbb legyen. Ehhez hozzájön, hogy amint nem szeded, máris lefogysz, ahogy tapasztaltad is. Pénzkidobás, miközben normál étrenddel is lehetne tartós eredményt elérni, csak lassabban.

A sok gyurma pedig menjen el orvoshoz egy rutinellenőrzésre, majd meglepődnek. Persze ezek az orvosra se hallgatnak, ha Sanyi a teremből mást mond nekik.

2012. júl. 9. 15:51
 16/28 dag ***** válasza:

fighter

15:37-es vagyok!

Amúgy meg változtatni mindig lehet, könnyű ráfogni ma körülményekre hogy nem! Én is wazeee egy csöves kis fagyári melós vagyok, és mégis fel tudtam gyúrni magam a nulláról! Csak rajtad múlik az egész, azon hogy hogyan álsz hozzá fejben. Minden az eltökéltségen múlik!

2012. júl. 9. 15:52
 17/28 dag ***** válasza:

Te egyet mutass nekem akinek abban ment tönkre a veséje mert"túlzott fehérje bevitel "volt. Nem lesz semmi baja sem a veséjének, kár itt okoskodni! Fehérjéből áll az izom, ezt még a 6 éves kis hugom is tudja!

Meg adalék anyag?? Jaaaajjj ne máááárrr!! Tudod miért van az hogy lefogy az ember ha abba hagyja a tömegnövelő szedését??

2012. júl. 9. 15:56
 18/28 dag ***** válasza:

fighter!

Azért mert csökken a kalória bevitel, és a szervezett hiányolja a bevitt plusz kalóriát, ami kell a tömeg növeléséhez!

Bocs hogy utána írtam, de az előzőt véletlen kültem el!

2012. júl. 9. 15:58
 19/28 anonim ***** válasza:
Csakhogy a felesleges fehérje nem marad a szervezetben, hanem a vese választja ki és a vizelettel távozik. Mivel a bevitel extrém mennyiségűnek számít, ezért a vesét is nagyon megterheli, pláne, ha az illető nem teljesen egészséges. Ezt az orvos tudja, és ha valaki az orvosnak nem hisz, akkor nem érdemes magyarázni neki, mert úgysem érti meg soha. Helyette hisznek a tömegnövelők gyártói által megrendelt áltudományos szövegnek, amiket a mindenféle bodybuilder cikkekben közölnek, vagy éppen a tömegnövelő leírásához mellékelnek.
2012. júl. 9. 16:00
 20/28 A kérdező kommentje:
Olyan tömegnövelőt szedtem, amelyikben nagyobb részt volt szénhidrát, kisebb részben fehérje. Mivel gyors anyagcserém van, jobban segít a sok szénhidrát, kevés fehérje kombó. Én nem tudom, hogy mennyire lehetnek károsak, de akkor biztos, hogy jobban éreztem magam és boldogabb voltam, mint most. Reményt adott, hogy én is lehetek izmos, jó testű srác egy nap majd.
2012. júl. 9. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!