Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik korábban érzelmes, romantikus típusba tartoztatok! Hogyan sikerült bunkóvá, durvává, érzéketlenné válni és ezáltal sikeresebbé válni a lányoknál?
ma 22:51
Igen, persze, de nem is ez a lényeg, hanem amit akkor tapasztaltam először. Egy lány, aki felett én uralkodom, ő teper értem és könyörög, mert szeretne megismerni, valamiért vonzódni kezdett hozzám és csak a jellembeli megnyílvánulásom válthatta ki, ugyanis akkor még képet egyikőnk sem láthatott a másikról. Tudom nem szép dolog, de azóta csináltam hasonlókat és végén ha épp olyan kedvem volt, nem adtam lehetősége, hanem úgy eldobtam a lányokat, mint egy használt zsepit, hiába könyörögtek, sokan ma sem tudják miért küldtem el a fenébe őket. Csak, mert jól esett úgy bánni lányokkal, ahogy ők bántak velem, hogy én voltam a főnök, én rajtam múlott, hogy lesz-e valami köztünk vagy sem. Lehet tök jól meglettünk volna azokkal a lányokkal, de nem érdekelt akkor és most sem már, jól esett végre úgy bánni velük, ahogy velem tették, szó nélkül lerázni őket, vagy egy-egy bunkóbb lekoptatós szöveggel. Ez van, a lányok hatására elindult bennem egy folyamat és időnként jobban előtör, máskor meg a régi jó fiús énem jön elő. Csak a szánalmas érzelmes részem miatt vagyok jó, ha eltudnám nyomni végleg örökké lehetnék bunkó, érzéketlen és nem érdekelne, hogy egy lány mit mond vagy én mit teszek vele és akkor tapadnának rám, mert ez kell nekik egy elérhetetlen, magabiztos, határozott, érzéketlen vezér. Ehhez még ha hozzátszeem a humoros, pimasz részemet és egész jól elvagyok a lányokkal, nem úgy, mint régen a jó fiús, kedves énemmel. Őszintén szólva jobban is szeretek szemétkedni, mint jó fiúnak lenni. Sokkal szabadabbnak érzem magam így ma már, mint jó fiúként, illedelmes, kedves, diplomata stílusban ismerkedve. Ma már nem nagy cucc a szexet sem belevinni az ismerkedésbe és elég jól ki tudom használni. Ezáltal meg tudom határozni, kik az olyan rib@nc féle lányok és kik a szexre nyitottak meg kik az ártatlan szüzecskék. Az a baj, hogy jobban bejöttek a rib@ncfélék, például egyiknél elértem, hogy úgy megbízott benne, hogy meztelen képeket is kaptam tőle két hétnyi chatelés után, pedig nem nézett ki adatlapja alapján rib@ncnak. Egy olyan jellegű képe sem volt! De, ugye sok jókislányban ott a rossz, rib@nc. MÁr tapasztaltam nem is egyszer. Ő is folyton jó kislánynak nevezte magát, aztán mégis kiderült, hogy milyen valójában. Érdekes, hogy mennyire tagadják, pedig azok. Akik meg annyira mutogatják magukat, könnyen lehet, hogy nem is olyan könnyűvérűek valójában, csak önbizalomhiányosak.
Na, kicsit össze vissza írsz. Szóval "bosszút" akarsz állni, mert te is a téged lenéző csajokra tapadtál, mint a többi fiú.
Most kihívást jelentesz nekik, ennyiről van szó, de így meg belefásulsz.
Én jobb módszert találtam: élvezem, hogy én irányíthatok, játszadozom a fiúkkal, de közben semmi bosszú. Szimplán kihasználom, hogy úgyis ilyenek, ha erre vágynak, hát megkapják tőlem. :)
Így lényegében mindenki jól jár. :) Lekezelő vagyok, és nem veszem komolyan, de azért kiélvezem, amit nyújtani tudnak. Nekem nincs jókislányos és bunkó-szemét énem, ez már egyfajta egység, és ez a legjobb.
Nem vágyom bosszúra, mert az kicsinyes, egyszerűen felismertem milyen a fiútermészet, és tudom kezelni. :D
Nevetségesek vagytok. Minden nap belebotlok egy "segítség jókislány vagyok és senkinek se kellek, játszanak velem" vagy "segítség rendes fiú vagyok és csak kihasználnak" panaszba, akik a végén szemét bunkók akarnak lenni vagy lekezelő csajok.
Nőjetek fel!
Az utolsó litániádnak csak az elejét olvastam. Egyébként előtted szólónak adok igazat.
És hozzáteszem:
1 Nem minden lány ilyen, ismerek olyat, aki úgy rúgna seggbe páros lábbal ha bunkózol vele, hogy meg se állnál valami távoli földrészig.
2 Nem olvastad okoska, a fiúk is így működnek, vagy a fiúk egy része is így működik.
Nem esik le, hogy te is a BUNKÓ csajokra buktál pasiként, azért jött le neked ez a dolog?
Ha rendes csajokkal kezdesz, most nem itt jársz.
Na oké, beleolvastam. Én se jófiú se bunkó nem vagyok. Egyetlen előnyöm a lazaság, ezzel együtt kedvesség, és jó humor.
De még csóró is vagyok. Mondjuk piszok jóképű.
Én is voltam részeg buliba, rám is másztak csajok.
Nem a bunkóságon van a hangsúly. Sok bunkó csaja pártolt át hozzám, agyon is akartak már verni érte nem egyszer.
Az a lényeg, hogy fogadd el magad, legyen önbizalmad, ne legyél függő. Csajokban is ez a vonzó, nem a kis nyámnyila kapcsolatmániás rinyálók.
És ők is ilyen pasikat várnak, se nem érzéketlen, se nem valami pipogya önbizalomhiányos faszi ne legyél, legyél magabiztos és önálló ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!