Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit esznek a fiatal lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a fiatal lányok a 40kg-s deszkás meg bmx eseken?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom tiszta szégyen... Csongrád megyében élek és itt minden fullos velem egy korú csajnak egy nyomorult idióta vasalt hajú bmx es pasija van... Én meg gyúrok több éve és kick boxolok, jó sportos alkatom van idióta sem vagyok, és a jó csajok észre sem vesznek. Csak a csúnyábbak :/ komolyan nem értem hogy mivel jobbak az ilyen girnyók. Meg sem bírják védeni a szép bnőjüket... stb..
2012. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg ne ezzel gyere... Hát keress olyan lányt akinek ez jön be. És nem a deszkás stílus.
2012. jún. 9. 15:56
 42/43 anonim ***** válasza:

A lányonak biztosan bejöttök,a probléma nem innen ered.Egyszerűen egy olyan csaj aki ezekre a normális hímekre bukik,az bizony elvárja,hogy meghódítsák.

Én már csak tudom... 16/l :)

2012. jún. 9. 16:49
 43/43 anonim ***** válasza:

Gondolom szoktad olvasni a tesztoszteron.hu-t. Ott írták ezt az aranymetszet baromságot, hogy a nők annyira de annyira vonzódnak a 80 derékhoz való 130-as vállhoz, hogy kölnit pisilnek. Hogy ez a cél, ezt kell elérni blabla.

De érdekes módon minél tökéletesebb vagy, annál joban elásod magad, mert ezáltal önbizalomhiánya lesz a másiknak. Ráadásul ezek a tökéletes katonák gyúrni tudnak, csak csajozni nem. Sok iserősöm van ilyen, és egyik sem hódította meg a barátnőjét, minhez a nő ment oda (elmondásuk alapján).

2012. jún. 9. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!