Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esznek a fiatal lányok a 40kg-s deszkás meg bmx eseken?
Döntsétek már el, hogy a nagy kigyúrt pasikra bukunk, vagy a vékony kis nyálgépekre, mer már magam sem tudom!
22/L
És megint egy ilyen típusú kérdés. Kiemelsz valamit, lehordod, magadat fényezed, a sok idióta meg fut utnd, hogy segítenek neked lerúgni őket a bicikliről.
Minden ember más. Van aki divatból csinálja, van aki ezt szereti, ahogy te a kick boxot. Ha te elítélsz másokat a többség alapján, akkor ne csodálkozz, hogy fordítva is így lesz...
szerintem a "40kg-s deszkás meg bmx-es" kategóriába tartozó fiúk legfeljebb a 14-15 éves tinilányoknak tetszenek. bár nekem sosem jöttek be az ilyen kigyúrt vízisikló alkatú srácok, még abban a korban sem :D
20/L
Azért, mert a legtöbb homokos a kigyúrtból kerül ki. Nézzetek utána, így van.
Ráadásul te a kikokszolt testeddel senkit nem tudnál megvédeni. 67 kiló létemre (sose jártam konditeremben) vertem mr meg iylen nagypofájú terminátort, kb 90-100 kiló között. Bírom ezelket az izom-p*csfejeket, kigyűrják magukat, húú milyen erősek, de felmennek egy emeletet és lehet hívni a mentőt. Szerintem gázosak vagytok, nem hiába szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!