Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit esznek a fiatal lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a fiatal lányok a 40kg-s deszkás meg bmx eseken?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom tiszta szégyen... Csongrád megyében élek és itt minden fullos velem egy korú csajnak egy nyomorult idióta vasalt hajú bmx es pasija van... Én meg gyúrok több éve és kick boxolok, jó sportos alkatom van idióta sem vagyok, és a jó csajok észre sem vesznek. Csak a csúnyábbak :/ komolyan nem értem hogy mivel jobbak az ilyen girnyók. Meg sem bírják védeni a szép bnőjüket... stb..
2012. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
ez hogy jon ide 9-es?
2012. jún. 7. 20:06
 12/43 anonim ***** válasza:
mitől akarod megvédeni ? !
2012. jún. 7. 20:11
 13/43 anonim ***** válasza:
74%
Mitől is kéne?Hát például a kisebbségtől..
2012. jún. 7. 20:14
 14/43 anonim ***** válasza:
46%
Én deszkázom, hosszabb a hajam, és csőnacim van. Végig gondoltátok már ,hogy nem azért hordunk csőgatyát mert ez jön be a csajoknak, szimplán tetszik? Ugyan úgy szubkultúra része mint a skinheadeknek vagy punkoknak a bakancs... És amúgy meg elhiheted... izmos az aki bmx-ezik(bár utálom őket) vagy deszkázik. Főleg hasban (bmx-esek karban), és lábban. Nem könnyű napi 3-4 órát végig csapatni. Amúgy is, honnan veszed ,hogy nem tudná megvédeni?
2012. jún. 7. 20:17
 15/43 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy meg egyszerű oka van ,hogy vékonyak. Nem esznek, és nem pedig alkat miatt. Előző voltam. Jaa még valami, az írod nem vagy idióta, még is testierővel akarod megnyerni a csajt, és amúgy is, eléggé felszínes vagy ,hogy lecsúnyázól egy csajt. Magadban keresd a hibát, ne másban. :)
2012. jún. 7. 20:22
 16/43 anonim ***** válasza:
68%

Döntsétek már el, hogy a nagy kigyúrt pasikra bukunk, vagy a vékony kis nyálgépekre, mer már magam sem tudom!

22/L

2012. jún. 7. 20:23
 17/43 anonim ***** válasza:
39%

És megint egy ilyen típusú kérdés. Kiemelsz valamit, lehordod, magadat fényezed, a sok idióta meg fut utnd, hogy segítenek neked lerúgni őket a bicikliről.

Minden ember más. Van aki divatból csinálja, van aki ezt szereti, ahogy te a kick boxot. Ha te elítélsz másokat a többség alapján, akkor ne csodálkozz, hogy fordítva is így lesz...

2012. jún. 7. 20:29
 18/43 anonim ***** válasza:

szerintem a "40kg-s deszkás meg bmx-es" kategóriába tartozó fiúk legfeljebb a 14-15 éves tinilányoknak tetszenek. bár nekem sosem jöttek be az ilyen kigyúrt vízisikló alkatú srácok, még abban a korban sem :D

20/L

2012. jún. 7. 20:50
 19/43 anonim ***** válasza:

Azért, mert a legtöbb homokos a kigyúrtból kerül ki. Nézzetek utána, így van.

Ráadásul te a kikokszolt testeddel senkit nem tudnál megvédeni. 67 kiló létemre (sose jártam konditeremben) vertem mr meg iylen nagypofájú terminátort, kb 90-100 kiló között. Bírom ezelket az izom-p*csfejeket, kigyűrják magukat, húú milyen erősek, de felmennek egy emeletet és lehet hívni a mentőt. Szerintem gázosak vagytok, nem hiába szeretitek egymást.

2012. jún. 7. 21:05
 20/43 anonim ***** válasza:
Izommatyik, inkább lessétek egymást seggét a kondiban, tapogassátok hogy elég kemény-e. Nekem és a normális férfiaknak meg maradnak a lányok/nők.
2012. jún. 7. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!