Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit esznek a fiatal lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a fiatal lányok a 40kg-s deszkás meg bmx eseken?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom tiszta szégyen... Csongrád megyében élek és itt minden fullos velem egy korú csajnak egy nyomorult idióta vasalt hajú bmx es pasija van... Én meg gyúrok több éve és kick boxolok, jó sportos alkatom van idióta sem vagyok, és a jó csajok észre sem vesznek. Csak a csúnyábbak :/ komolyan nem értem hogy mivel jobbak az ilyen girnyók. Meg sem bírják védeni a szép bnőjüket... stb..
2012. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Miért kéne minden deszkásnak 40kg-snak lennie?! Ez valami törvény?
2012. jún. 7. 21:18
 22/43 anonim ***** válasza:

Azok pasik???? o.O

Amúgy rossz helyen élsz drága,gyere pestre :DD

2012. jún. 7. 21:33
 23/43 anonim ***** válasza:

1."jó csajok észre sem vesznek. Csak a csúnyábbak :/ komolyan nem értem hogy mivel jobbak az ilyen girnyók."

szerintem itt a probléma az édzés hatása az izmokkal együtt néha az arc növekedésével is együtt jár....nem jobbak nálad de te se vagy jobb náluk semmivel emberből vagy te is meg ők is

2. ízlések és pofonok villognak a biciklivel meg napirajkodnak foglamam sincs

2012. jún. 7. 21:59
 24/43 anonim ***** válasza:

UGYAn ez van itt is biharban. Nyomorék kölykök 35 fok melegben TÉLI sapkában feszítenek. Komolyan leszúrom magam, mindegyik gelesztás, szánalom. Az összes csaj ott van a skate parkban, és lesi őket. Komolyan mondom ragadjanak akkor össze velük.

Én is edzem, él tanuló vagyok és engem sem találnak meg a normálisabbak / nem találom őket.

19 F

2012. jún. 7. 22:37
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Talán okkal lesik őket a skateparkban ;) Legközelebb akkor fikázd őket ha ugyan azt megcsinálod mint ők.
2012. jún. 7. 22:47
 26/43 A kérdező kommentje:

Utoljára 6 évesen ültem ilyen bmx-eken.. -.-" és egyáltalán nem akarom meg csinálni azt amit ők.. nyom egy 360 at és akkor vagány? le jönne egy edzésünkre és kapna egy combost szerintem 3 hétig nem állna lábra... És hogy erősek a bmx esek hasban meg karban? o.O Mihez képest? Egy hat éves kislányhoz képest lehet hogy erősek.. De egy aktív sportoló, egy küzdősportolóhoz képest NULLA. Szerintem sokkal könnyebb napi 2-3 órát ugrálgatni a szar bmx en mint le futni 6km ert aztán még lenyomni egy másfél órás edzést.

És komolyan nem értem... 15-20 évvel ezelőtt szóba sem álltak volna az ilyen ratyikkal. És most meg tényleg ez a vagány? Amúgy 18 éves vagyok

2012. jún. 7. 23:38
 27/43 anonim ***** válasza:

165cm vagyok és 53kg, de nem vagyok ilyen hosszú, vasalt hajú kis divatbuz* és bizony nekem sem volt még barátnőm. Nem kellek én sem a szép lányoknak.

Szerintem a jellemedben is van hiba, ha nem lett még barátnőd és csak a csúnyák találnak rád.

Amúgy meg örülj neki, hogy nem ilyen kis girnyó semmi vagy mint én és ezek a divatpatkányok. Én utálom, hogy ilyen testem van, de nőni már nem tudok max izmosodni, úgyhogy kondizni kezdtem, ha magas nem legalább izmos még lehetek. De ha akkor sem fogok kelleni a lányoknak, akkor nem tudom mi lesz.

2012. jún. 8. 01:21
 28/43 anonim ***** válasza:
51%

Milyen edzés kérdező? Le se tudnád futni azt a 6 km-t. Kigyúrt izomagyúaknak maradnak a pasik.

Nem hiába lesik a bmx-eseket a csajok, mert érdekes a hobbijuk. A tiéd nem. Kit érdekel a gyúrásod, a szolid (ez a kettő együtt jár), meg a csupasz gizda tested? Unalmas vagy, ezért nem kelelsz a csajonak.

De semmi gáz, benyomsz még 2 adag tesztoszteron szurit és mehetsz is homárnak.

2012. jún. 8. 08:04
 29/43 anonim ***** válasza:
64%
Hát te nagyon buta vagy. Nyom egy 360-at... Mintha az olyan könnyű lenne. De ha ilyen elvakult buta ember vagy, neked bármit mondhat az ember. És igen, állóképességük hidd el, 10x lekörözi a tiédet. És a kitartásuk is. ;) Ezen kívül látványos is mit csinálnak.
2012. jún. 8. 09:50
 30/43 A kérdező kommentje:
Jobb a kondid?? :) oké.. ha le futod a 2.000 ret 6,50 alatt akkor el hiszem.. Nálam a gyúrás az másodlagos. Első a kick box. Semmilyen tesztoszteront nem nyomtam magamba és szolizni sem járok. Gyúrás az azért mert nem 60kg ba versenyzek... És szerintem sokkal ratyibbak azok a csőgatyás nyomorultak... Jött már le csomó ilyen kis csicska gyere edzésre.. a 2. alkalom után nem láttuk őket. ennyit róluk
2012. jún. 8. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!