Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit esznek a fiatal lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a fiatal lányok a 40kg-s deszkás meg bmx eseken?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom tiszta szégyen... Csongrád megyében élek és itt minden fullos velem egy korú csajnak egy nyomorult idióta vasalt hajú bmx es pasija van... Én meg gyúrok több éve és kick boxolok, jó sportos alkatom van idióta sem vagyok, és a jó csajok észre sem vesznek. Csak a csúnyábbak :/ komolyan nem értem hogy mivel jobbak az ilyen girnyók. Meg sem bírják védeni a szép bnőjüket... stb..
2012. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ne csodálkozz ,hogy nem találsz barátnőd. Önelégült barom...
2012. jún. 8. 19:52
 32/43 A kérdező kommentje:
Jobb mint ha önbizalom hiányban szenvednék. És az önelégültség az nem ez. Általában mindenki büszke arra amiben jó. A teljesítményt azért írtam mert pár kommentel arréb írták hogy 10x jobb állóképességük van stb...
2012. jún. 8. 20:37
 33/43 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a bmx/deszkásokra is lehetne mondani hogy önelégültek.. Ott vagánykodnak a skate parkban hogy ők ezt meg tudják csinál stb.. Ennyi erővel ki állok a főutcára cserepeket tördelni -.-" hogy fitoktassam a tudásom.. De szívesebben mennék le a sok ratyi közé meg mutatni mit tanítanak edzésen
2012. jún. 8. 20:39
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ne csodálkozz ,ha neked ugranak 10-en aztán mutogathatod a tudományod :)
2012. jún. 8. 20:42
 35/43 A kérdező kommentje:
Hidd el nem merne egyik sem meg szólalni sem. Láttam már ilyen srácot "akcióban"
2012. jún. 8. 21:04
 36/43 anonim ***** válasza:
Igen, te vagy chuck norris is már. Tudod, amelyik kutya ugat...
2012. jún. 8. 21:05
 37/43 A kérdező kommentje:
hehe :) ez hülyeség :D
2012. jún. 9. 09:10
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azért jársz gyúrni meg karatézni, hogy deszkásokat üssél. Értem. A gyúrósok legtöbbjének ponrt ennyi esze van. Aztán van oylan csaj, akinek ez tetszik, de az értelmesebbjének nem tetszik.
2012. jún. 9. 10:35
 39/43 anonim ***** válasza:

Abban viszont igazad van, hogy az ember legyen büszke és egy kicsit nagyképű is arra, amit szeret.

Csak éppen te nem a saját területedről keresel ellenfelet. Ez olyan, mint ha egy eketeöves lemenne az újoncokhoz, sz*rrá verné őket, aztán avval büszkélkedne. Szánalmas!

2012. jún. 9. 10:36
 40/43 A kérdező kommentje:
Teljesen ki forgatjátok a szavaimat, és el tértünk az eredeti tárgytól. Nem akarok senkit sem bántani nem vagyok egy bunkó mindenkibe belekötök, agresszív típus. Csak nem tudom fel fogni, hogy mit látnak bennük? Nem csak én vagyok így ezzel. Csomó ismerősöm van aki tényleg jó alkattal rendelkezik, keményen edz hogy olyan alkata legyen és le se sz*rják a nők.. Idősebbek mindig mondják nekünk hogy ne aggódjunk kis lányok még.. azért kellenek hozzájuk kis fiúk.
2012. jún. 9. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!