Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz az észrevételem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az észrevételem?

Figyelt kérdés

Okos,k szép, nagyon komoly és sikeres lány vagy ( nem egoista xd )

Az az észrevételem, hogy akármilyen fiú nem mer leszólítani, odajönni hozzám, beszélgetni, kezdeményezni. Csak a jómódú , gazdag ficsúrok. Nekem viszont nagyon tetszik egy gyerek aki nem szegény, ugyanakkor nem tartozik az " elit táborba ". Alacsony és tartózkodó. Az érdeklődési körünk ugyanaz, imádok vele társalogni, vagy csak ülni mellette és hallgatni. Ám de ! Az egyik barátja nyomul rám és ez a fiú azt hiszi, hogy én a haverját szeretem. Azóta nem köszön, mérges rám.De egésznap le sem veszi rólam a szemét, mindent lájkol facebookon, érdeklődik irántam. Az a legnagyobb baj, hogy sehogy sem tudom elmondani neki, hogy szeretem, ő pedig annyira nem akarja kimutatni ( holott biztosra tudom, hogy mit érez ), ha ott a barátja hozzám se mer szólni. Miért ilyen hitványak a fiatal pasik ? Mit tegyek, hogy legalább újra szóba áljon velem, köszönjön ?

2012. máj. 29. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

"Okos,k szép, nagyon komoly és sikeres lány vagy"

Nem, nem igaz az észrevételed. A fentiekből egyik se stimmel.

2012. máj. 29. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:

*vagyok

bocsánat :DDD

2012. máj. 29. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Amúgy itt az a megállapítás hogy hitványak a fiatal pasik?(nem belekötni akarok) azért hitványak mert még fiatalok és nem nőtt be a fejük lágy(igen mondom én ezt 16 évesen)És szerintem beszélni kéne vele négy szemközt hogy mi van... 16/f
2012. máj. 29. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hitványság, egyszerűen bátortalan, nomeg gondolom tudja, hogy a barátja jobb pasi nála, ezért eszébe se jut, hogy ő kell neked. Nézd, ha máshogy nem megy, akkor facebookon mondd el neki, hogy majd szeretnél kettesben beszélni vele, vagy hívd el nyugodtan moziba, kávézni, ilyesmi.
2012. máj. 29. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Hívd el egy olyan helyre, akol csak ketten vagytok, és mondd el neki mit érzel, nem lehet leégés, ha biztosan tudod, hogy ő is szeret. És ne érdekeljen, hogy "hitvány".
2012. máj. 29. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
a nem egoistánál bukik a sztori. ennyi erővel úgy is kezdhetnéd, hogy "hol volt, hol nem volt ott ahol a kúrta farkú malac..."
2012. máj. 29. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
nem egoista, inkább nagyon szerény, igaz?
2012. máj. 29. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem egoizmus, tudja magáról, hogy szép, sikeres, komoly és okos. Nem beképzelt, ha tényleg ilyen, és kötve hiszem, hogy hazudna. Ha egyszer így van, inkább örülnünk kéne, hogy van egy ilyen magabiztos embertársunk. Miért, mondaná azt, hogy egy buta, csúnya, nagyon komolytalan, szerencsétlen lány vagyok? De ha egyszer nem az. Csak jellemezte magát. Jó, persze neki is vannak hibái, mint mindenki másnak, de most úgy döntött, hogy a legjobbakat mondja el magáról. Nem értem mi kivetni valót találtok ebben.
2012. máj. 30. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán beszélgess vele, ahelyett, hogy várod sült galambot és játszod a hercegnőt.
2012. jún. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!