Személyes észrevételem, hogy LMP = Liberális Magyar Párt, JeSZ = Jezsuita Szövetség. Vélemények? Bújtatott nevek ezek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 00:25
2/13 anonim válasza:
Személyes észrevételem, hogy fogalmad sincsen, kik azok a jezsuiták :)
3/13 anonim válasza:
lmp
lopunk majd pénzt
láncold magad parlamenthez
legyen mintás pulóvered
4/13 anonim válasza:
Tudod, mi az a jezsuita? Első körben.
Másrészt, ennyi erővel a Jobbik lehet "Jewbik", a Fidesz "Fiatalok, Demokrácia Szétszedői" meg hasonlók. Jaj, ne hülyéskedjünk már.
A jezsuita alatt meg mit értesz? Mert ott meghalt a kérdésed.
5/13 anonim válasza:
LMP= Lehet más a Politika
JESZ= Jólét és Szabadság
Nem bújtatott nevek, mindenki számára nyilvánosak.
6/13 anonim válasza:
szerintem menj szépen vissza az iskolába, kérdező
7/13 bumbi02 válasza:
Hát ezen behaltam... Próbált okosat mondani a kérdező, de szerintem lövése sincs arról hogy kik is azok a jezsuiták.. (bár szerintem a liberalizmusról sincs fogalma)
Bújtatott nevek lennének? Bizonyítsd be. Bizonyítsd hogy miben nyilvánul meg a JeSznek a jezsuitákhoz való kötődése..Talán Makay Zsolt lenne jezsuita?
Inkább aludtál volna fél1kor...
8/13 anonim válasza:
nekem csak az a kérdéses, hogy te fideszes, vagy jobbikos provokátor vagy-e, kedves kérdező.
9/13 anonim válasza:
Gondolom a kuruc az egyetlen hírportál amit olvasgat, vagy még azt sem... Úristen, inkább a történelemkönyvet nyisd ki és olvass utána a jezsuitáknak!
10/13 Problem2 válasza:
Nem amerikainépszavát olvas a kedves kérdező vagy népszabadságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!