Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az észrevételem az alább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az észrevételem az alább tárgyalt dologban?

Figyelt kérdés

A csajok nagyon szeretik, ha egy fiú célozgat viccesen a szexualitásra, de csak akkor, ha bejön nekik az illető.

Így akár megtudhatom azt is, hogy bejövök-e az adott lánynak?

2009. jún. 21. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%

Természetesen. Így kell csajozni :)

Elbeszélgetsz vele, aztán célozgatsz és megejtessz 1-2 vicces beszólást. Ha veszi a lapot és ő is küldi a célozgatásokat akkor nyert ügyed van. De ha nem érdekli, és nem kelt éreklődést akkor hagyd a francba, szüzekkel csak a bolondok foglalkoznak :D

2009. jún. 21. 16:17
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy most keményen le fognak pontozni az első hozzászólásom utolsó mondata miatt, de ne ijedj meg nem a taktikát minősítik, hanem az épeszű gondolatmenetet ;)
2009. jún. 21. 16:18
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Ne így próbáld megtudni... Engem irritálnak azok, akik ezzel viccelődnek, kultúrált határokon belül lehet, de szerintem ez nem vicces, nem tudom, hogy a többi lány hogy van vele. Mellesleg eddig két barátom volt, az első elég rendesen célozgatott, és tőle a falra másztam, a mostani sokkal kultúráltabban, és az nem zavart, sőt, aranyosnak tartottam. Mondjuk utóbbiba javában szerelmes voltam/vagyok...

Summa summarum: ezt hanyagold.

2009. jún. 21. 16:20
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Ne hallgass az utolsó hozzászólóra, valószinűleg ő nem az a fajta lány aki a diszkóban rázza magát, sőt, szerintem még ronda is. A magára adó, magamutogató, seggrázós vagány csajoknak bejön az, ha a pasi is vagány és merész!
2009. jún. 21. 16:22
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Én személy szerint szeretek a szexről beszélni, még akkor is, ha nem jön be nekem a beszélgetőtársam.

22/l

2009. jún. 21. 16:22
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én szótáramban ez a flörtölés majdnem. Amikor nem mondod ki a dolgokat, csak célozgatsz sejtetősen, estleg közben meg is nevetteted :) Nekem bejön.
2009. jún. 21. 16:23
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Hát valóban nem rázom a seggemet diszkóban, ugyanis nem a kedvenc közegem az a hely, mondhatni hánynom kell tőle. Amúgy mellesleg nem vagyok ronda, van is barátom, aki meg nem olyan, mint te, mert te viszont valószínűleg az a tipikus fehér Converse-es, rózsaszín pólós műmájer vagy, aki minden héten a Bankban rázza a seggét. Egészségedre. :D
2009. jún. 21. 16:25
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként nem értem, hogy minek kell ilyen kommenteket írnod, ugyanis én csak a saját tapasztalataimat írtam le.
2009. jún. 21. 16:26
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Azt azért hadd kérdezzem meg, ha ennyire utálsz szexről dumálni, miért éppen ide írogatsz?

előző 22/l

2009. jún. 21. 16:27
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

Babám te nagyot tévedtél :D

Kopasz vagyok, ingbe járok, gyűlölöm a szórakozóhelyeket (csak a könnyűvérű csajok miatt járok néha), leginkább a haverjaimmal mulatok, ha mulatok. És általában belekötök a vasalthajú cicafiúkba, de sajnos csak csücsörítenek mikor vissza kéne szólni, vagy ütni :)

2009. jún. 21. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!