Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az észrevételem az alább tárgyalt dologban?
A csajok nagyon szeretik, ha egy fiú célozgat viccesen a szexualitásra, de csak akkor, ha bejön nekik az illető.
Így akár megtudhatom azt is, hogy bejövök-e az adott lánynak?
Természetesen. Így kell csajozni :)
Elbeszélgetsz vele, aztán célozgatsz és megejtessz 1-2 vicces beszólást. Ha veszi a lapot és ő is küldi a célozgatásokat akkor nyert ügyed van. De ha nem érdekli, és nem kelt éreklődést akkor hagyd a francba, szüzekkel csak a bolondok foglalkoznak :D
Ne így próbáld megtudni... Engem irritálnak azok, akik ezzel viccelődnek, kultúrált határokon belül lehet, de szerintem ez nem vicces, nem tudom, hogy a többi lány hogy van vele. Mellesleg eddig két barátom volt, az első elég rendesen célozgatott, és tőle a falra másztam, a mostani sokkal kultúráltabban, és az nem zavart, sőt, aranyosnak tartottam. Mondjuk utóbbiba javában szerelmes voltam/vagyok...
Summa summarum: ezt hanyagold.
Én személy szerint szeretek a szexről beszélni, még akkor is, ha nem jön be nekem a beszélgetőtársam.
22/l
Azt azért hadd kérdezzem meg, ha ennyire utálsz szexről dumálni, miért éppen ide írogatsz?
előző 22/l
Babám te nagyot tévedtél :D
Kopasz vagyok, ingbe járok, gyűlölöm a szórakozóhelyeket (csak a könnyűvérű csajok miatt járok néha), leginkább a haverjaimmal mulatok, ha mulatok. És általában belekötök a vasalthajú cicafiúkba, de sajnos csak csücsörítenek mikor vissza kéne szólni, vagy ütni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!