Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az észrevételem az alább tárgyalt dologban?
A csajok nagyon szeretik, ha egy fiú célozgat viccesen a szexualitásra, de csak akkor, ha bejön nekik az illető.
Így akár megtudhatom azt is, hogy bejövök-e az adott lánynak?
És Lonsdale, nem pedig Converse ;)
Mellesleg vak tyúk is talál szemet. Ezt arra a megjegyzésedre értettem, hogy van barátod ;)
1.: Egy szóval nem mondtam, hogy utálok a szexről beszélni, csak éppenséggel azt utálom, ha odajön hozzám valami vadidegen srác/általam alig ismert srác, és elkezd nekem a szexről magyarázni. Megfelelő emberekkel (a barátommal, fiúbarátaimmal, haverjaimmal) nagyon is szívesen beszélek erről.
2.: Akkor meg igazán nem értem, hogy miért az a mérvadó, hogy valaki diszkóba jár, és rázza a seggét. Azt meg jól teszed, hogy a csücsörítő vasalthajú kis homokládákat leszólod, de nem értem, hogy miért kell egyből lerondázni, ha írok egy véleményt.
Azért mérvadó, mert azt a lánytípust szeretem aki a diszkóba, full szolibarnán, igen kevés öltözékbe rázza magát. És taszítanak a prűd, "frigid" nők :)
És meglepődnél ha megtapasztalnád, hogy mennyi művelt táncoslány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!