Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az észrevételem az alább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az észrevételem az alább tárgyalt dologban?

Figyelt kérdés

A csajok nagyon szeretik, ha egy fiú célozgat viccesen a szexualitásra, de csak akkor, ha bejön nekik az illető.

Így akár megtudhatom azt is, hogy bejövök-e az adott lánynak?

2009. jún. 21. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

És Lonsdale, nem pedig Converse ;)

Mellesleg vak tyúk is talál szemet. Ezt arra a megjegyzésedre értettem, hogy van barátod ;)

2009. jún. 21. 16:30
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

1.: Egy szóval nem mondtam, hogy utálok a szexről beszélni, csak éppenséggel azt utálom, ha odajön hozzám valami vadidegen srác/általam alig ismert srác, és elkezd nekem a szexről magyarázni. Megfelelő emberekkel (a barátommal, fiúbarátaimmal, haverjaimmal) nagyon is szívesen beszélek erről.

2.: Akkor meg igazán nem értem, hogy miért az a mérvadó, hogy valaki diszkóba jár, és rázza a seggét. Azt meg jól teszed, hogy a csücsörítő vasalthajú kis homokládákat leszólod, de nem értem, hogy miért kell egyből lerondázni, ha írok egy véleményt.

2009. jún. 21. 16:31
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Neeem, most te tévedsz. Csak a barátom igényes, és nem nyúl sz*rba :D
2009. jún. 21. 16:32
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Azért, kislány, mert prűd vagy! És álszent.
2009. jún. 21. 16:32
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

Azért mérvadó, mert azt a lánytípust szeretem aki a diszkóba, full szolibarnán, igen kevés öltözékbe rázza magát. És taszítanak a prűd, "frigid" nők :)

És meglepődnél ha megtapasztalnád, hogy mennyi művelt táncoslány van.

2009. jún. 21. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szűz vagyok, nem is rázom a seggem diszkókban, de eljárok itthonról szórakozni, csak inkább koncertekre, bárokba stb. De én szeretek poénkodni a szexxel. Sőt járok egy klubba, csupa fiú és férfi van rajtam kívül, és minden foglalkozáson, szóba kerül árnyaltan a szexualitás, és én elpoénkodok mindenkivel, a 18 éves sráccal éppen úgy, mint az apukájával, aki 56 éves. Pedig az apuka nem jön be, elhiheted :). (Remélem nem gondolja azt a falka, mind a 20 fiú, férfi, hogy bejönnek nekem, mert csak egy srácért vagyok oda, de ő érte nagyon.) Szóval szerintem nem attól függ, hogy valakinek bejössz-e, amikor veszi úgymond a poént, hanem a személyiségétől. Van olyan barátnőm, aki inkább sértésnek venné, még a kiszemelt fiútól is a szexuális töltetű vicceket, célzásokat, mert ő nem olyan fajta lány, akit ez lázba hoz, pedig nem szűz már.
2009. jún. 21. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Jesszus te valami tahó vidéki paraszt vagy?:D:S undorító
2009. jún. 21. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Jesszus,te valami vérbeli vidéki par.szt vagy?:D:S undorító
2009. jún. 21. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Asszem már egy kicsit elkanyarodtunk a témától :D
2009. jún. 21. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!