Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit esznek a fiatal lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a fiatal lányok a 40kg-s deszkás meg bmx eseken?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom tiszta szégyen... Csongrád megyében élek és itt minden fullos velem egy korú csajnak egy nyomorult idióta vasalt hajú bmx es pasija van... Én meg gyúrok több éve és kick boxolok, jó sportos alkatom van idióta sem vagyok, és a jó csajok észre sem vesznek. Csak a csúnyábbak :/ komolyan nem értem hogy mivel jobbak az ilyen girnyók. Meg sem bírják védeni a szép bnőjüket... stb..
2012. jún. 7. 19:54
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
85%
Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! :P
2012. jún. 7. 19:55
 2/43 anonim ***** válasza:
Ez most a divat.
2012. jún. 7. 19:56
 3/43 anonim ***** válasza:
68%
Elkorcsult világban élünk..:/
2012. jún. 7. 19:58
 4/43 anonim ***** válasza:
68%

Hasonló cipőben járok, bár nekem van már egy "kiszemeltem". :)

Rúgdosd le őket a bicajról, megyek segítek. :D

5/43 anonim ***** válasza:
Azert jo a bmx-es, mert bátor, izmos.....
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Valamit tisztázzunk: nem tartozom a felsorolt srácok közé, de tény, hogy vékony vagyok. Vagy inkább sovány. De ha valakit meg kell védeni - főleg, ha nőt -, akkor teljes testtel rajta vagyok az ügyön. Ennyit erről.
2012. jún. 7. 19:59
 7/43 anonim ***** válasza:
Mmmmmmm Hány éves vagy?
2012. jún. 7. 20:02
 8/43 anonim ***** válasza:
43%
a bmx es bátor és izmos hallod odamennék rávernék egyett és hamarabb összecsuklana mint a colostok haverom is ijen hallod ránézek és befogja a száját minden bmx es egy köcsög bu*i
2012. jún. 7. 20:03
 9/43 anonim ***** válasza:
55%

22L vagyok. Én személy szerint észre se veszem a pasikat ha:

1.65-70 kiló alatt van

2. Vasalja a haját

3. Extrém csőnacit visel

4. 170 centi alatt van!

5...

2012. jún. 7. 20:03
 10/43 Dögi ***** válasza:
68%
Egyszerűen csak olyan csajok vannak a környezetedben, akik a divatb*zikra buknak. Találsz majd egy normális lányt, mindent a maga idejében, a kick-boxot viszon ne hagyd abba. :D 22/F
2012. jún. 7. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!