Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hol ismerkedjek a mai világban?!
A szórakozóhelyeket mindenki lehrrogja...hogy fújj emg, ott cska egyéjszakás születhet...nemértme miért mondjuk, de mindegy...:/
az utcai ismerkedésről emgintcsak mindenkinek olyan véleménye van ohgy nemlesz belőle semmi ugyse, meghogy utcán nemszivesen ismerkednek a csajok.
internetes társkeresőket inkább hagyjuk sztem, mert egy valahogy is kinéző csajra minimum 20 an akaszkodnak naponta.
a régi dolgok, hogy könyvtár, park, stb stb...oda meg ki jár manapság?! senki sme mozdul ki az internete elől...:/
vagyishát a suli, otthon, barátnő, és esetleg nagymama négyesből....(egyszerűen nem mennek a csajok máshova)
nagyon szeretnék egy barátnőt...ugyan nemrégóta vagyok egyedül, de mindig is kapcsolatbólkapcsolatba mentem, így a legkönyebb felejteni.
de most....valami hihetetlen, ohgy nem találok senkit sem..:/
20/F
szépen leírtam 63 as, hogy 5 egyéjszakás volt, abból nem is akart egyik fél sem komolyat.
nemmondom hogy hibátlan vagyok, van hibám, mindenkinek van.
de hogy az összes kapcsolatom csak és kizárólag rajtam mult volna, azt nehéz elképzelni már bocs...-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!