Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hol ismerkedjek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol ismerkedjek a mai világban?!

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyeket mindenki lehrrogja...hogy fújj emg, ott cska egyéjszakás születhet...nemértme miért mondjuk, de mindegy...:/

az utcai ismerkedésről emgintcsak mindenkinek olyan véleménye van ohgy nemlesz belőle semmi ugyse, meghogy utcán nemszivesen ismerkednek a csajok.

internetes társkeresőket inkább hagyjuk sztem, mert egy valahogy is kinéző csajra minimum 20 an akaszkodnak naponta.

a régi dolgok, hogy könyvtár, park, stb stb...oda meg ki jár manapság?! senki sme mozdul ki az internete elől...:/

vagyishát a suli, otthon, barátnő, és esetleg nagymama négyesből....(egyszerűen nem mennek a csajok máshova)

nagyon szeretnék egy barátnőt...ugyan nemrégóta vagyok egyedül, de mindig is kapcsolatbólkapcsolatba mentem, így a legkönyebb felejteni.

de most....valami hihetetlen, ohgy nem találok senkit sem..:/

20/F

2012. jún. 5. 10:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

" első:

most mért én vagyok a hibás, hogy nem találsz senkit sem 20 éve????

nemértelek..:/ "

Mi bajod? Én csak leírtam a helyzetem. Nem értelek...

2012. jún. 5. 10:28
 12/32 anonim ***** válasza:
Motoros találkozók...? (meg sztem akárhova mennél motorral, ragadnának Rád a csajok - ha alapból nyitott vagy)
2012. jún. 5. 10:29
 13/32 anonim ***** válasza:
Eddig hány barátnőt használtál el? nem próbáltad valamelyik kapcsolatot újrakezdeni?
2012. jún. 5. 10:31
 14/32 A kérdező kommentje:

sajna kismotorokat csinálunk ,robogók ,simsonok...arra meg nemigen harapnak..:/

első:

tudod a "bocs a hibálanságért" mondtatrészt kissé ingerült hangvételnek vettem...

2012. jún. 5. 10:31
 15/32 anonim ***** válasza:
Kérdező: a "bocs a hibátlanságért, korán van..." irónia volt a "bocs a hibákért, korán van" miatt...
2012. jún. 5. 10:32
 16/32 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy egy jóképű srác nem sok esélyed van!!!!
2012. jún. 5. 10:33
 17/32 A kérdező kommentje:

5 komoly bartánőm volt.

és 5 egyéjszakás..:/ nemvagyok büszke rá...

az utolsó kapcsolatom majdnem egy évig tartott.

nem. nemkezdek újra semmit sem.

midnig ennek megfelelően zárom le a kapcsolataimat, vagyishát zárjuk, mert 2 fél kell hozzá.

az exeimmel mégcsak beszélőviszonyba sem vagyok, mert ami szerelem volt, sosem működhet utánna barátságként tovább...és ez így is van szerintem.

az egyéjszakásokat tekintve meg mostmár vannak igényeim.

és egy tényleg szép lányt nem csak egyéjszakára akrok...:/

abból ugyérzem kinőttem már...

2012. jún. 5. 10:34
 18/32 A kérdező kommentje:

aztmondják jóképű vagyok..:/ és lányok mondják....vagycsak enm akarnak megbántani..:/ de nemhinném..:) ;)

csak van bennem "félsz", hogy elhajt majd a csaj ugyis, meg iylenek.

nemrégiben aztmondta egy csaj nekem, hogy egyszerűen nem akar megbántani, de őszerinte sok lány, ha rámnéz tul jónak titulál, és alapből elkönyveli magában, hogy esélye sincsen nálam..:/

és ezért lehet az hogy nicns nálama "futak utánnam a csajok" effektus.

Kedves Irónikus első:

:D

értem az iróniát, így már, okéssska..:D

2012. jún. 5. 10:37
 19/32 anonim ***** válasza:
Hol lax ha nem titok?
2012. jún. 5. 10:42
 20/32 anonim ***** válasza:

Te nem a megoldást keresed, hanem a kifogásokat.

Mi a baj az internettel? Lehet, hogy a szép lányokra sokan "akaszkodnak", de nézd már meg, miféle alakok. Az igazi "menő", jó pasik sem feltétlenül neten ismerkednek, van nekik kit d*gni anélkül is, emiatt ne izgulj. A lényeg szerintem, hogy olyan levelet írj a lánynak, ami nincs tele helyesírási hibával és hosszabb 2 sornál. Ne az legyen, hogy "csá korod lax külgy képet".

Szórakozóhelyen is lehet ismerkedni, ott is látod, hogy ki normálisabb, nyilván nem az, aki p*csaszoknyában van és egész este ujjazza a diszkó közönsége.

Kérdezd meg az ismerőseidet, hogy ismernek-e olyan facér csajt, aki szerintük illene hozzád, járj baráti bulikra, ahová mindenki hoz plusz ismerősöket, próbálj hobbi által ismerkedni, Vaterázhatsz (ne röhögjetek, én ott ismerkedtem meg egy nagy szerelmemmel) vagy akármi! Nem igaz, hogy nem lehet ismerkedni, sőt az internet révén ma több embert ismerhetsz meg, mint valaha!

2012. jún. 5. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!