Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Rohadtul tetszik egy csaj, régen egy általános suliba jártunk, de kb a nevét se tudtam. Bejelöltem facen vissza is jelölt. hogyan kezdjek el flörtölni vele?
2012. máj. 22. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle h "szia cica van gazdád?" :DD
2012. máj. 22. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Jóképű vagy és magas? Ha ez a kettő ki van pipálva, csak akkor írj rá különben nagyon csúnyán megfog bántani téged tesó. Én csak védem a fiútársaimat.

A lányok nagyon gonoszak tudnak lenni és érzéketlenek a csúnya fiúkkal szemben, szerintük ők nem is érző lények.

2012. máj. 22. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Írj neki naponta.

De csak 1 mondatot. (Még ha egyből visszaír akkor se válaszolj neki csak másnap)

Szia!

Hogy vagy?

Milyen volt a napod?

...

Ebből vagy arra fog következtetni, hogy retard vagy, vagy pedig belemegy a játékba. Mindenképp felkelted az érdeklődését. ^^

Persze egy idő után már mehet a chat.

2012. máj. 22. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Ott bal oldalon van a cset. Ott megkeresed az avartárját, rá kattintasz, és írsz neki. Ennyi. Ha érdekelni fogod, akkor úgy is lehet majd vele beszélni.
2012. máj. 22. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak lányként... napok óta azon agyalok mit kéne írnom a srácnak...
2012. máj. 23. 13:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak nem írhatom neki egyből h szija mizujs? mintha minden nap beszélnénk és qrva jóba lennénk :D vagy mégis?
2012. máj. 23. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
tényleg nem, valami jó indok kell, hogy miért írsz rá... segítségkérés, kérdés... ezt gyorsan megbeszélitek, aztán jöhet hogy: "amúgy mizujs?" :)
2012. máj. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!