Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan és hol ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol ismerkedjek okos (fontos) és kedves lányokkal, ha eddig csak egyetlen barátnőm volt?

Figyelt kérdés

Bulikban nem szeretek, de társkeresőzni nem akark megint.

Egy hónapja szakítottunk és csak egy barátnőm volt az életemben eddig, (őt interneten ismertem meg).

Nekem csak ez a leszólítás dolog nem megy, beszélgetni tudok.

21/F

Lányok! Utcán/üzletben való megszólítást hogyan fogadjátok általában?

2012. máj. 20. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
ritka, hogy egy okos lány kedves is... mert tudja, hogy nem kell kedvesnek lennie ahhoz, hogy megszerezze azt, amit akar, úgy, ahogy ő akarja... ha kedves is, akkor az már a terve része, álca.
2012. máj. 20. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus külsőre,akkor nagyon-nagyon jól fogadom a leszólítást!Kár, hogy az ilyen ritka mint a fehér holló.(mármint a leszólítás...)
2012. máj. 20. 12:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Értem, de pl. ha egy hétköznapi kérdéssel megy oda abban hátsó szándékot kerestek, vagy ha direktbe megmondja, hogy pl. aranyos csajszinak tűntél, megláttalak, stb. ez a jobb?

Vagy ha egy pasi néz a villamoson mondjuk, és ti szemeztek vele, akkor azért elvárjátok, hogy odajöjjön, nem? : )

2012. máj. 20. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:

én nem várom el, hogy odajöjjön, akivel szemezek, de lehet, hogy már hozzászoktam a betoji férfiakhoz. viszont a is eszembe szokott jutni, hogy esetleg nem is fél, hanem mondjuk van valakije vagy nem azért szemeztünk, mert tetszem neki, hanem inkább furcsának talált.

szerintem egyébként nem veszik zokon a lányok a leszólítást, feltéve, hogy "normálisnak" tűnsz.

az első kommentre reagálva: nem hinném, hogy az okos lányok nem kedvesek vagy ha azok, csak álca. az, hogy valaki okos, még nem feltétlen jár együtt azzal, hogy flegma is...

a leszólítással való félelmeden úgy tudsz segíteni, hogy elhatározod, mostantól sima ügy lesz, és erőt veszel magadon! senki sem születik leküzdhetetlen gátlásokkal!

sok sikert! ;)

2012. máj. 20. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Ahol a legkönnyebben találsz okos lányokat, az a könyvtár, múzeum, kórház (:P). Az hogy kedves e azt mindenképpen később tudod meg ha leszólítottad, mert ha nem küld el elsőre a fenébe, akkor nyert ügyed van. :) Sok sikert
2012. máj. 20. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
ha egy helye fiút látok, akkor már úgy állom ott, hogy "bárcsak leszólítana" úgyhogy ha a külsőd rendeben van, akkor nem menekülnek a lányok.
2012. máj. 20. 14:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor valahogy így fog felépülni az új haditervem, bár vizsgaidőszak, de belefér :D.
2012. máj. 20. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha kizársz minden lehetőséget, ne csodálkozz ha nem találsz, sőt, meg is érdemelnéd.
2012. máj. 20. 16:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, miről beszélsz? Az a baj, hogy nem akarok megint társkeresőzni?...
2012. máj. 20. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
"nem szeretek" "nem akarok" "nem megy" - ezt mind te írtad. nekem is voltak ilyen megkötéseim és addig nem is jutottam sehová.
2012. máj. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!