Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy egy lány okos legyen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 17:52
1/13 anonim válasza:
nem! minél hülyébb annál jobb!!!! most őszintén... hogy lehet ilyet kérdezni?!
3/13 anonim válasza:
Nekem fontos. Én többet nem jönnék össze olyan lánnyal, aki buta... Elég volt egyszer.
4/13 anonim válasza:
Egy éjszakára aztán hótmindegy.
5/13 anonim válasza:
igen, fontos, viszont ne legyen okosabb mint a kiszemelt pasi. a fiuk nem szeretik ha a baratnojuk okosabb naluk.
6/13 anonim válasza:
ha egy ideig vele akarok lenni, akkor azért nem árt ha nem olyan elmés mint egy szappantartó.
Szóval igen, egy okos, művelt lányt nehezebb megunni mint egy butát.
7/13 anonim válasza:
Így van. Csak mértékkel legyen okos :D:D
8/13 anonim válasza:
Nekem elég, ha szépen tud beszélni, nem nagyképű és domináns, szereti a zenét, a természetet és egy kicsit a drogokat.
9/13 anonim válasza:
Nem kötelező az érettségi(mondjuk az okossághoz nem érettségi kell, hanem agy)
Csak lehessen vele beszélgetni .Ha nem is a sejtbiológiáról, de hétköznapi dolgokról.
10/13 anonim válasza:
Nem kell, hogy művelt legyen. Elég, ha okos.
Partner kell, nem kiscica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!