Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy egy lány okos legyen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 17:52
11/13 anonim válasza:
Igen, az egyik legfontosabb. Ha okosabb nálam, akkor az részemről motiváció felé kerekedni. Részemről az a baj, hogy egy buta lány eleve nem maradna meg mellettem, mert ilyen téren iszonyat igazságtalan és intoleráns tudok lenni, és ezzel elüldözöm, erre mostanság jöttem rá :S.
12/13 anonim válasza:
engem csak az olyan lányok zavarnak, akiknek semmilyen hobbijuk nincs, nincsenek értékeik, a buliról és a barátnőikről szól az életük, és gyakorlatilag semmiről sem tudsz beszélgetni vele, a szombat estéjén kívül
13/13 anonim válasza:
Erre tökèletes vàlaszt csak az tud akinek màr volt mind kettő..... Először az olyanokat szetettem minnt az első. De, szerintem a màsodik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!