Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha adott egy kedves, okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adott egy kedves, okos, szép lány, mért nem kellhet a fiúnak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mert ki gondolná, hogy egy kedves, okos, szép lánynak nincs párja?
2012. jan. 16. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert gondolják, hogy miért pont ők kellenének ennek a kedves, okos, szép lánynak...

Vagy pedig mivel szép, gondolják ez is csak egy beképzelt p*csa mint a többi.

Amúgy nekem kéne.

2012. jan. 16. 09:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kislány ! Biztos, hogy a környezeted olyan, hogy nem az ilyen okos szép, kedves lányokra bukik. Lehet, hogy nekik a plázacica a menő, meg hogy dugjon a fél osztállyal.

Nem az a megoldás, hogy alkalmazkodsz hozzájuk, hanem más , hozzád illő társaságot keresel.

Itt rengeteg fiú van aki hasonló cipőben jár.

Csak mindenki gondolja át, hogy miért lehet ez.

Agyalni kell rajta, és meglesz a megoldás.

Egy csomó fiú vár ilyen lányra, csak ők is félősek.

Egy kis bátorság és ne görcsölj. Akkor jön el a lehetőség, ha nem akarsz társat, csak jól érzed magad az esetleg más társaságból előkerült barátaiddal. Példa: A házunk melletti szomszéd kislány panaszkodott anyukájának hasonló dolgokról. Én erre elhívtam a művházba a népi táncra. Nagyon kedvesen fogadták, és neki is tetszik az egész. Ennek 8-10 hónapja. Azóta egy jópofa srác jár érte a motorjával, és együtt járnak népi táncra és mocizni, meg bulizni. Helyesek így együtt.

2012. jan. 16. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:
azért,mert aki rögtön így kezdi a kérdését,az eléggé beképzelt lehet,és normális srácoknak nem kell egy beképzelt liba
2012. jan. 16. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:

ma 09:50

Nem biztos, hogy beképzelt, csak tisztában van az értékeivel és nem szenved önbizalomhiányban.

Én mindig azt gondolom, ha látok egy szép lányt, hogy foglalt úgyis és esélyem sincs nála, akkor meg minek is próbálkozni?

Azt, hogy kedves és okos is nem tudhatom többnyire, addig már nem is jutok el az ismerkedésben. Naponta látok sok szép lányt, legalábbis nekem szépek, de megismerni sajnos nem szoktam őket...

22/F

2012. jan. 16. 09:57
 6/13 anonim ***** válasza:
A szép meg relatív. Lehet hogy A fiúnak pont nem az esete.
2012. jan. 16. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Mert nem mernek kezdeményezni, azt hiszik, hogy van barátja, mert túl okos, esetleg unalmas vagy csak úgy néz ki, mint aki nem akar magának senkit.

Keress párt, ha itt vagy akárhol rád írnak, beszélgessetek, ha tetszik egy srác, nyiss felé.

2012. jan. 16. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Kuldj kepet nekem privatba es megmondom mennyire vagy szep. Amugy a kedvesseg es az okossag belso tulajdonsag amit az emberek nem latnak rajtad, szal amig meg nem ismernek addig nem derul ki. Valoszinu, hogy a szepseg miatt nem mernek oda menni hozzad, ezert mondtam, hogy kell a kep, mert anelkul nem lehet eldonteni, hogy ez a baj vagy egyeb!
2012. jan. 16. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha adott egy kedves, okos, helyes fiú, mért nem kellhet a lánynak?

Az emberek különbözőek. Hiába kedves, okos, szép, helyes valaki, az még nem jelenti, hogy mindenki a lába előtt hever.

23N

2012. jan. 16. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:
talán mert a se*ggfejekhez vonzódik akiknek nem kell?
2012. jan. 16. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!