Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki úgy néz ki, mint egy plázacica, de?
...erkölcsös és intelligens?
Jó lenne, ha lennének ilyen lányok, mert a plázacicák jól néznek ki, de hülyék és ribik, az intelligensebb lányok pedig általában nem a világ legszebb teremtményei.
Esetleg ez egy vagy-vagy jellegű dolog?:|
Hát én olyan vagyok pedig :D Nem ribancosan öltözködöm hanem csinosan, vonzóan :) + kitűnő tanuló
16/l
Azért néz ki jól a plázacica mert:
-van rajta 2 kg smink
-általában műkörmei és sokszor műmellei, műszempillái, műhaja (póthaj) de legalábbis valószínűleg festett haja van
-kihívóan, k*rvásan öltözködik
-sok szolizik is
Viszont az intelligens lányok között is vannak szépek, csak nem hívják fel magukra annyira a figyelmet...
"Hát én olyan vagyok pedig :D Nem ribancosan öltözködöm hanem csinosan, vonzóan :) + kitűnő tanuló"
Kitűnő tanuló, attól még lehet emberileg nulla.
Amúgy a kérdésre válaszolva, attól függ, hogy mi számít szépnek. Az, hogy valaki kirakja a seggét és a mellét, vagy ha tényleg harmóniát sugároz a megjelenése, ízlésesen öltözködik, kedves az arca stb. Ez utóbbi kategóriában szerintem találsz intelligenst is.
ugh, leszálnátok róllam? nem vagyok stréber csak jó a memóriám, és van inteligenciám, azért öltözök szépen mert így én is jobban érzem magam..
Lényeg ami lényeg, léteznek intelligens "plázacicák" de nem sok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!