Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki úgy néz ki, mint egy plázacica, de?
...erkölcsös és intelligens?
Jó lenne, ha lennének ilyen lányok, mert a plázacicák jól néznek ki, de hülyék és ribik, az intelligensebb lányok pedig általában nem a világ legszebb teremtményei.
Esetleg ez egy vagy-vagy jellegű dolog?:|
Hát ha szerinted a plázacicák szépek és akik nem plázacicák nem szépek, akkor el kéne azon gondolkoznod, hogy az IQ-d hanyas és hogy biztos hogy kell-e neked intelligens lány, mert szerintem tutira nem kellenél nekik. Vannak szép lányok, akik intelligensek és kedvesek és jó tanulók és hűségesek. Nem értem, hogy burokban élsz és azért vagy ilyen szűk látókörű, vagy tényleg ilyen retardált vagy?
Mert hogy én nem vagyok plázacica az biztos. De szép vagyok, okos, aranyos, HŰSÉGES (mert szerintem sokkal fontosabb, mint bármi más.), ŐSZINTE (szintúgy.), de hát, ha nálad, csak az olyan plázacica "SZÉPSÉGŰ" lányok jönnek be, akik intelligensek, akkor sose fogsz párt találni. Sajnálom.
Gondolkozz el azon, amit mondtunk itt már, hogy lehet szép valaki, aki nem plázacica, pláne, hogy az meg nem is az, hanem mű"szépség" és ha lemosod a vakolatot, elfutsz, olyan ronda.
ezek a nők egyszerűen undorítóak...! :D
egyébként kizárt dolog, hogy egy intelligens lány csúnya. az intelligencia nem (csak) a műveltségben mutatkozik meg (hanem abban is, hogyan viszonyul az élethez).
egyébként vannak normális lányok. csak te is, mint minden pasi először a plázacicákat veszik észre (először), a többit meg leszarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!