Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hol ismerkedjek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol ismerkedjek a mai világban?!

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyeket mindenki lehrrogja...hogy fújj emg, ott cska egyéjszakás születhet...nemértme miért mondjuk, de mindegy...:/

az utcai ismerkedésről emgintcsak mindenkinek olyan véleménye van ohgy nemlesz belőle semmi ugyse, meghogy utcán nemszivesen ismerkednek a csajok.

internetes társkeresőket inkább hagyjuk sztem, mert egy valahogy is kinéző csajra minimum 20 an akaszkodnak naponta.

a régi dolgok, hogy könyvtár, park, stb stb...oda meg ki jár manapság?! senki sme mozdul ki az internete elől...:/

vagyishát a suli, otthon, barátnő, és esetleg nagymama négyesből....(egyszerűen nem mennek a csajok máshova)

nagyon szeretnék egy barátnőt...ugyan nemrégóta vagyok egyedül, de mindig is kapcsolatbólkapcsolatba mentem, így a legkönyebb felejteni.

de most....valami hihetetlen, ohgy nem találok senkit sem..:/

20/F

2012. jún. 5. 10:12
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
bocs a hibákért, korán van..XD
2012. jún. 5. 10:14
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
20 éve nem találok senkit magamnak. Hihetetlen? Nem hinném. Bocs a hibátlanságért, korán van...
2012. jún. 5. 10:17
 3/32 anonim ***** válasza:
Találj valami hobbit vagy sportot - azon belül majd úgyis ráakadsz egy lányra, legalább adott lesz a közös érdeklődési kör is. :)
2012. jún. 5. 10:18
 4/32 A kérdező kommentje:

első:

most mért én vagyok a hibás, hogy nem találsz senkit sem 20 éve????

nemértelek..:/

második:

van hobbim, bütykölök a garásban motorokat, kocsikat....de nemhinném ,ohgy egyszer majd jőn a nagy ő egy simsonon, hogy szijja, állítsd már be a gyújtást nekem, meg elmehetnénk valahova motorozni..:/

XDDDDDDD

2012. jún. 5. 10:20
 5/32 anonim ***** válasza:
10 órakor korán van? hmm.............
2012. jún. 5. 10:21
 6/32 A kérdező kommentje:

jaaa meg minden 7 végén discoba járunk...:)

de ott is aki csaj egy kicsit is tetszik, vagy pasija van, vagy éppen 20 állják körbe..:/ az embernek ugymegmár elmegy a kedve attól is hogy odamenjen...mégis mi az esélye, hogy pont engem választ...:(

2012. jún. 5. 10:22
 7/32 anonim ***** válasza:
A hogy szót miért írod rendszeresen ohgy -nak
2012. jún. 5. 10:23
 8/32 A kérdező kommentje:
igen..:) aki 3 ig baszakszik a mocikkal annak igen..XD
2012. jún. 5. 10:24
 9/32 A kérdező kommentje:

"mégis mi az esélye, hogy pont engem választ...:("

megtort a rendszer...:D

nemtudom, csak írom...XD

2012. jún. 5. 10:24
 10/32 anonim ***** válasza:
Ha dolgoznál vagy tanulnál valahol ott könnyebb összejönni mert már eleve egymás közelében vagytok
2012. jún. 5. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!