Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hol ismerkedjek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol ismerkedjek a mai világban?!

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyeket mindenki lehrrogja...hogy fújj emg, ott cska egyéjszakás születhet...nemértme miért mondjuk, de mindegy...:/

az utcai ismerkedésről emgintcsak mindenkinek olyan véleménye van ohgy nemlesz belőle semmi ugyse, meghogy utcán nemszivesen ismerkednek a csajok.

internetes társkeresőket inkább hagyjuk sztem, mert egy valahogy is kinéző csajra minimum 20 an akaszkodnak naponta.

a régi dolgok, hogy könyvtár, park, stb stb...oda meg ki jár manapság?! senki sme mozdul ki az internete elől...:/

vagyishát a suli, otthon, barátnő, és esetleg nagymama négyesből....(egyszerűen nem mennek a csajok máshova)

nagyon szeretnék egy barátnőt...ugyan nemrégóta vagyok egyedül, de mindig is kapcsolatbólkapcsolatba mentem, így a legkönyebb felejteni.

de most....valami hihetetlen, ohgy nem találok senkit sem..:/

20/F

2012. jún. 5. 10:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

De nehéz ma a srácok dolga... Elárulom, hogy 20 éve sokkal rosszabb volt a helyzet. Nem volt net és a város sem élt ennyire. Sokkal kevesebb program, rendezvény volt. Ami most van az Kánaán.

Tavaly kerestem egy helyszínt, kissé el voltam tévedve. Volt ott egy park és az első padon egy lány olvasott... Biztos nem ő az egyetlen ilyen.

Sok netes randim volt. A lányok felét biztosan bevállaltad volna.

2012. jún. 5. 10:56
 22/32 A kérdező kommentje:

lehet hogy mondasz valamit utsó..:D

de a társkeresőköna regisztrációt, meg nemtudom...oylan szánalmasnak találom kicsit..:/ vagy nemtudom...:/

bács-kiskun megyei vagyok amugy...

valaki kérdezte...

2012. jún. 5. 10:58
 23/32 anonim ***** válasza:
Ne találd szánalmasnak a netes társkerit. Régen tényleg csak a selejt alakok ismerkedtek társkeresőn, emlékezhetsz az újságokban a "csinosnak mondott" és hasonló, akkor még kép nélküli hirdetésekre. Ma ez már nem így van. Beszéltem már olyan jóképű, üzletember férfival, aki komoly barátnőt keresett a társkeresőn, neki ez volt az egyszerűbb, mert amúgy nem lett volna ideje ismerkedni.
2012. jún. 5. 11:18
 24/32 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Javaslom vizsgáljuk meg, hogy mennyi valóságalapja van annak, amit mondasz:

"A szórakozóhelyeket mindenki lehrrogja...hogy fújj emg, ott cska egyéjszakás születhet...nemértme miért mondjuk, de mindegy...:/"

A szórakozóhelyek valóban nem a legalkalmasabbak az ismerkedésre, hiszen ott általában azért ott másabb a légkör. Tapasztalataim szerint az ilyen helyeken szinte csak árad az erotika. Való igaz, hogy a szórakozóhelyekhez köthetőek az egyéjszakás kapcsolatok, amik személy szerint nekem nem jönnek be. Aki komoly kapcsolatot akar, az véleményem szerint kerülje az ilyen helyeket, mert többségében olyan emberek vannak ott akik alkalmatlanank minősülnek egy igazán komoly kapcsoalatra.

"az utcai ismerkedésről emgintcsak mindenkinek olyan véleménye van ohgy nemlesz belőle semmi ugyse, meghogy utcán nemszivesen ismerkednek a csajok."

Azért ezzel vitatkoznék. Lehet utcán ismerkedni, csak megfelelő szitu kell hozzá. Kamaszkoromban például arra emlékszem hogy amikor mentem a városban, akkor volt ott egy szórólapos fiatal csaj, aki egy bizonyos munkaidőben osztogatta a szórólapokat, és elég gyakran láttam az utcán, mivel én is gyakran mentem végig a városon. Azt vettem észre, hogy akárhányszor elmentem mellette, mindig rámmosolygott. Ezt jelnek vettem, ezért a legközelebbi találkozás alkalmával megszólítottam. Bemutatkoztunk egymásnak, elég jókat dumáltunk. Szóval senki ne mondja nekem, hogy nem lehet utcán ismerkedni. És ez csak egy eset volt.

"a régi dolgok, hogy könyvtár, park, stb stb...oda meg ki jár manapság?!"

Bocsánat, de evvel is vitatkoznék :D Erre is azt mondom, hogy megfelelő szituáció kell hozá. A múltkor éppen a könyvtárban voltam, ott is a büfés részlegnél. Éppen kajáltam, amikor hallottam, hogy a mellettem ülő csaj egy suliról beszélget az egyik ismerőséről telefonon. Ez pont jókor jött, ugyanis én is abba a suliba szeretnék jelentkezni, de a részleteket nem tudtam. Mikor befejezte a beszélgetést, odamentem hozzá, és mondtam, hogy engem is érdekelne a suli (nem sablon szöveg, komolyan érdekel!) és vele is elég jól eldumáltam.

Tehát én azt mondom neked hogy ismerkedni gyakorlatilag bárhol lehet. Ami fontos, hogy legyél bátor, (ami nem annyit jelent hogy átmenjen a dolog nagyképűségbe) Keresd a megfelelő szituációkat, a csajokkal lény természetes. Természetesen benne van ezekben a dolgokban is a visszautasítás is, de ahogyan neked nem jönnek be bizonyos lányok, te sem jöhetsz be mindenkinek, tehát ez így van rendjén. Azokkal a lányokkal pedig akik visszautasítanak ne foglalkozz, lehet többet nem is látod őket :-)

Sok sikert!

2012. jún. 5. 11:56
 25/32 A kérdező kommentje:

utsó:

hmm jó dolgokat írtál..:)

optimistábbnak kellene lennem..:/

2012. jún. 5. 12:44
 26/32 anonim ***** válasza:

sajnáltasd csak magad még tovább.. így biztos össze fogsz akadni valakivel.

Amúgy nem tudom mit rinyálsz volt már 10 barátnőd, talán meg kellett volna becsülni őket, bár látom ez a szó hiányzik a szótáradból!

2012. jún. 5. 13:14
 27/32 A kérdező kommentje:

inkább ne menjünk bele, hogy miért lett vége a kapcsolataimnak....

de korántsem azért, amit hiszel, és nem tudom honnan veszed ezt. :/

2012. jún. 5. 13:25
 28/32 anonim ***** válasza:
Istenem, ez a gyk tele van idiótákkal és most nem a kérdezőre gondolok.Haver,semmi értelme ilyen oldalakra fellépni.
2012. jún. 5. 13:30
 29/32 anonim ***** válasza:
Lehet az a baj, hogy akiknek te tetszel azok neked nem jönnek be. Akik neked tetszenek azoknál meg te nem rúghatsz labdába. Ismerős helyzet.
2012. jún. 5. 15:58
 30/32 anonim ***** válasza:

13:25

Persze, mert mind a 10 esetnél a csajban volt csak a hiba, te a tökéletesség mintaképe vagy!

2012. jún. 5. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!