Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
nincsenek barátaim, nem járok el sehova..vidéki kisvárosban élek ahol van kb 3szórakozóhely és minden hétvégén verekedés van, ilyen helyen nem szívesen ismerkednék :S
duci, alacsony csaj vagyok, kicsit depressziós is sajnos ..25éves
lenne valami tippetek hol kéne ismerkednem?
2012. máj. 25. 16:30
1/1 anonim válasza:
Discoba ne ismerkedj mert ott maximum csak egy éjszakára kellesz az emberek többségének, én ezt tudom. Szerintem kezdj bele valami hobbiba vagy sportolásba amit társasággal is lehet csinálni ott biztos találsz valakit. Én nekem vannak barátaim igaz nem sűrűn járok el velük sajnos mert nekem meló van és mivel olyan a műszak beosztásom hogy szinte hétvégén kell dolgozzak és nekem hétköznap van pihenő így meg sehova nem tudok eljárni én sem. Én kondizok mert azt lehet minden nap csinálni illetve esténként bemegyek egy félig kihalt bárba biliárdozni egy haverral mert ő minden este ráér, néha szoktam én ott is ismerkedni de az ritka mert többnyire olyanok járnak oda akiknek már van párjuk. Nekem sem könnyű ez a dolog de ez van még nincs késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!