Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértekek az elméletemmel?
A természetes szelekció szerint a fiúknak és lányoknak nem kéne vonzódniuk a túlsúlyos, egészségtelen, genetikailag selejt emberekhez. MÉgis sok emberben már eltorzultak az érzékek és genetikailag hibás emberekkel jönnek össze. Szerencsére én még jól működöm, mert visszataszítónak találom a túlsúlyos, kövér lányokat. A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó.
Kinek mi a véleménye?
Kívánok neked is egy jó kis pajzsmirigy betegséget, hogy tudd meg, milyen az, mikor hiába sportolsz és diétázol kőkeményen, mégis minden meglátszik rajtad. Majd akkor lehet visszajönni észt osztani, hogy "csak azért vagy dagadt, mert ülsz a TV előtt és zabálsz"
Tájékoztatásul közlöm, hogy azért vagyunk emberek, hogy mutassunk némi toleranciát. Belőled és a kérdezőből - hiába vagytok vékonyak - ez kimaradt. És az intelligencia is deficites.
Tudod örülök, hogy veled nem hoz össze az élet.
No nem azért, mert túlsúlyom van, hanem, mert genetikai betegségben szenvedek és ezért jól lenéznél, megaláznál.
Gratulálok neked, mert aki kövér, vagy beteg (gyógyíthatatlan akár), nem lehet boldog, mi?
Pikkelysömörös vagyok, na ez igazi genetikai hiba, ronda a bőröm és mégis van, aki szeret így!
Én az ilyen embereket tartom visszataszítónak, akik ilyen felsőbbrendűnek képzelik magukat.
én csak 1-et mondok!
Azok a duci illetve kövér nők/pasik akik nem egészségügyi okok miatt kövérek/túlsúlyosak, azok ne sírjanak hogy emiatt nincs párjuk!
Mert a dagiság a túlsúly a háj, NEM az a természetes, (persze az anorexiások sem)!!
akaraterő kérdése az egész!
nem azt mondtam h sovány csontsovány, hanem a sportosabb akkor fogalmazzunk úgy.
és 50 éve sem a dagiság volt az egészséges..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!