Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetértekek az elméletemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértekek az elméletemmel?

Figyelt kérdés

A természetes szelekció szerint a fiúknak és lányoknak nem kéne vonzódniuk a túlsúlyos, egészségtelen, genetikailag selejt emberekhez. MÉgis sok emberben már eltorzultak az érzékek és genetikailag hibás emberekkel jönnek össze. Szerencsére én még jól működöm, mert visszataszítónak találom a túlsúlyos, kövér lányokat. A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó.

Kinek mi a véleménye?

2012. jún. 4. 13:22
1 2 3 4 5 6
 41/57 perky pug ***** válasza:
29%
Teljesen igaza van a kérdezőnek.Nem az 1 kiló feleslegről volt szó gyengébbek kedvéért hanem a KÖVÉR,TÚLSÚLYOS emberekről.A vékony egészséges nem azt jelenti hogy 40 kilós anorexiás.Hanem hogy nem folyik el.Ja és a kövérek azért kedvesek mert nem áll velük szóba senki és megbecsülik azt a 10 évente 1 embert aki szól hozzájuk :)Amúgy is aki meg sportol nem lenézni kell dagadékok, mert én is szívesebben üldögélnék a tv elött de én legalább teszek valamit hogy ne legyek olyan mint ti
2012. jún. 4. 16:05
 42/57 anonim ***** válasza:
36%

Kívánok neked is egy jó kis pajzsmirigy betegséget, hogy tudd meg, milyen az, mikor hiába sportolsz és diétázol kőkeményen, mégis minden meglátszik rajtad. Majd akkor lehet visszajönni észt osztani, hogy "csak azért vagy dagadt, mert ülsz a TV előtt és zabálsz"

Tájékoztatásul közlöm, hogy azért vagyunk emberek, hogy mutassunk némi toleranciát. Belőled és a kérdezőből - hiába vagytok vékonyak - ez kimaradt. És az intelligencia is deficites.

2012. jún. 4. 16:11
 43/57 anonim ***** válasza:
9%

Tudod örülök, hogy veled nem hoz össze az élet.

No nem azért, mert túlsúlyom van, hanem, mert genetikai betegségben szenvedek és ezért jól lenéznél, megaláznál.

Gratulálok neked, mert aki kövér, vagy beteg (gyógyíthatatlan akár), nem lehet boldog, mi?

Pikkelysömörös vagyok, na ez igazi genetikai hiba, ronda a bőröm és mégis van, aki szeret így!

Én az ilyen embereket tartom visszataszítónak, akik ilyen felsőbbrendűnek képzelik magukat.

2012. jún. 4. 17:09
 44/57 anonim válasza:
0%
Lapozzál fel egy pár töri könyvet főleg az ősemberekről rájösz, hogy elméleted hülyeség. Régen azt a nőtt tartották jónak, aki ducibb volt az utód miatt.Most a média ezt mondja pedig bizonyos testzsír% alatt meghalsz, mert nem képes normálisan működni a szervezet.(pár biosz könyvet is olvashatnál). Meg a férfiaknál is a izmos testalkat, de ez a vademberes szálkás. Most vagy koxxal felnyomva vagy a fogpiszkáló srácok.
2012. jún. 4. 17:32
 45/57 ASOT ***** válasza:
41%

én csak 1-et mondok!

Azok a duci illetve kövér nők/pasik akik nem egészségügyi okok miatt kövérek/túlsúlyosak, azok ne sírjanak hogy emiatt nincs párjuk!

Mert a dagiság a túlsúly a háj, NEM az a természetes, (persze az anorexiások sem)!!

akaraterő kérdése az egész!

2012. jún. 4. 17:52
 46/57 anonim ***** válasza:
0%
Még ötven éve sem a soványság volt az egészség jele.
2012. jún. 4. 18:51
 47/57 ASOT ***** válasza:

nem azt mondtam h sovány csontsovány, hanem a sportosabb akkor fogalmazzunk úgy.

és 50 éve sem a dagiság volt az egészséges..

2012. jún. 4. 18:56
 48/57 anonim ***** válasza:
0%
Látom nálad se lépett életbe az természetes szelekció :DD Nagyon félresikerültél.
2012. jún. 5. 00:21
 49/57 A kérdező kommentje:
EGyébként csak annyit, hogy 130-as IQ-m van, illetve mindig is értelmesebb voltam az kortársaimnál.
2012. jún. 5. 01:17
 50/57 anonim ***** válasza:
53%
És kit érdekel, hogy mennyi az IQ-d? Tudod, aki igazán értelmes, az olyan dolgokat ír, amikből mindenkinek lejön, hogy értelmes. Aki igazán okos, az nem áll neki villogni azzal, hogy mennyi az IQ-ja, hanem bebizonyítja a válaszaival. Ilyeneket én is tudok írni amúgy. Az én IQ-m 64573.
2012. jún. 5. 01:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!