Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetértekek az elméletemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértekek az elméletemmel?

Figyelt kérdés

A természetes szelekció szerint a fiúknak és lányoknak nem kéne vonzódniuk a túlsúlyos, egészségtelen, genetikailag selejt emberekhez. MÉgis sok emberben már eltorzultak az érzékek és genetikailag hibás emberekkel jönnek össze. Szerencsére én még jól működöm, mert visszataszítónak találom a túlsúlyos, kövér lányokat. A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó.

Kinek mi a véleménye?

2012. jún. 4. 13:22
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
0%

Tökéletesen igazad van kérdező. A legjobb lenne az összes kövér (genetikai selejt) embert összegyűjteni és táborokba zárni, a vezetőiket látványosan kivégezni. Bárcsak lenne a történelemben példa hasonló szelekcióra... oh wait.

Szarkazmus off.

2012. jún. 4. 14:27
 32/57 cashy1987 ***** válasza:
az ilyen csontkollekciókat kellene oda adni a kutyamnak reggelire se**fejek
2012. jún. 4. 14:33
 33/57 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus Shobert ( vagy ki a franc az a Norbi) hozzá állás. Fogadni merek hogy a kérdező 5 teli pofával zabálja a hurkát,kolbászt stb. Menj ki öcsém a kukoricaföldekre meg egyéb helyekre,és nem lesz kedved utána itt játszani az agyadat. Ne aggódj,hiába vagy vékony,megkapod a keresztet a fejed fölé,meg kapsz egy koporsót rá földdel,kíváncsi leszek mire mész azzal.
2012. jún. 4. 14:34
 34/57 anonim ***** válasza:
53%
TE TROLL!:D
2012. jún. 4. 14:39
 35/57 anonim ***** válasza:
30%
Jó az elmélet, osztom.
2012. jún. 4. 14:41
 36/57 anonim ***** válasza:
Amúgy megint tizedik vagyok, és még eszembe jutott valami. Írtam, hogy 170 centi vagyok, 61 kiló, én is szoktam gyúródni, a testem szálkás, jól nézek ki na. De ha szigorúan nézzük, mégse vagyok egy genetikai aranybánya. A fogaim valami katasztrofálisan rosszak, lyukadnak ki, moshatom/moshattam bármennyit. Másik dolog, általános negyedik óta szemüveget hordok, rossz szemeket örököltem. Tehát az őskorban ilyen rossz szemű, csontot átharapni nem tudó valakitől szerintem nem akartak volna gyereket.
2012. jún. 4. 14:46
 37/57 anonim ***** válasza:

Volt vékony barátnőm, de közel sem volt olyan jó teste, mint a kerekebb barátnőmnek. A kerekebbnek sokkal jobb tartása van. Mozgékonyabb. Ha valaki úgy vékony, hogy nem mozog, annak rossz alakja lesz.

Nem attól lesz valaki csinos, hogy vékony. Kell a csípőnek is egy kis szélesség, a melle sem legyen teljesen lapos.

"A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó."

Csak az tudja, hogy mi a jó, aki már próbálta.

15 éve aktívan sportolok és nem tetszenek a kövérek.

2012. jún. 4. 14:59
 38/57 anonim ***** válasza:

Mekkora egy öntelt tuskó lehetsz kérdező... Szerintem meg a normál testsúly az egészséges, nem a vékony... Kissé eltorzultak az érzékeid... Biztos sokat nézed a tévét két gyúrás közt. Meddig tartott ezt a "csodás elméletet" kiokoskodnod? Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon buta. Ez a két variáció lehetséges. Neked tipikusan a cicababák valók, remélem vastag hozzájuk a pénztárcád is. Sok szerencsét hozzájuk.

25/N (normál testsúllyal - mielőtt kövérséggel gyanúsítanál engem is)

2012. jún. 4. 15:14
 39/57 anonim ***** válasza:
53%
Érdekes amit mondasz, de akik túlsúlyosak, azok nem feltétlenül genetiakilag is selejtek. Hidd el, a kövér lányok sokkalta normálisabbak mentálisan, mint a soványabb lányok, akiknek a pics@juk alá van téve minden... lehet hogy nagyon jól néz ki, de mentálisan olyan egy hulladék, hogy jajaj. No, ez lehet hogy nem a genetikáról szólt, na mindegy...
2012. jún. 4. 15:20
 40/57 anonim ***** válasza:
84%
Genetikailag csak a hajlam örökölhető, a túlsúly nem.
2012. jún. 4. 15:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!