Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértekek az elméletemmel?
A természetes szelekció szerint a fiúknak és lányoknak nem kéne vonzódniuk a túlsúlyos, egészségtelen, genetikailag selejt emberekhez. MÉgis sok emberben már eltorzultak az érzékek és genetikailag hibás emberekkel jönnek össze. Szerencsére én még jól működöm, mert visszataszítónak találom a túlsúlyos, kövér lányokat. A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó.
Kinek mi a véleménye?
Tökéletesen igazad van kérdező. A legjobb lenne az összes kövér (genetikai selejt) embert összegyűjteni és táborokba zárni, a vezetőiket látványosan kivégezni. Bárcsak lenne a történelemben példa hasonló szelekcióra... oh wait.
Szarkazmus off.
Volt vékony barátnőm, de közel sem volt olyan jó teste, mint a kerekebb barátnőmnek. A kerekebbnek sokkal jobb tartása van. Mozgékonyabb. Ha valaki úgy vékony, hogy nem mozog, annak rossz alakja lesz.
Nem attól lesz valaki csinos, hogy vékony. Kell a csípőnek is egy kis szélesség, a melle sem legyen teljesen lapos.
"A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó."
Csak az tudja, hogy mi a jó, aki már próbálta.
15 éve aktívan sportolok és nem tetszenek a kövérek.
Mekkora egy öntelt tuskó lehetsz kérdező... Szerintem meg a normál testsúly az egészséges, nem a vékony... Kissé eltorzultak az érzékeid... Biztos sokat nézed a tévét két gyúrás közt. Meddig tartott ezt a "csodás elméletet" kiokoskodnod? Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon buta. Ez a két variáció lehetséges. Neked tipikusan a cicababák valók, remélem vastag hozzájuk a pénztárcád is. Sok szerencsét hozzájuk.
25/N (normál testsúllyal - mielőtt kövérséggel gyanúsítanál engem is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!