Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetértekek az elméletemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértekek az elméletemmel?

Figyelt kérdés

A természetes szelekció szerint a fiúknak és lányoknak nem kéne vonzódniuk a túlsúlyos, egészségtelen, genetikailag selejt emberekhez. MÉgis sok emberben már eltorzultak az érzékek és genetikailag hibás emberekkel jönnek össze. Szerencsére én még jól működöm, mert visszataszítónak találom a túlsúlyos, kövér lányokat. A vékony, egészséges lányok a legjobbak, én még tudom mi a jó.

Kinek mi a véleménye?

2012. jún. 4. 13:22
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
53%
tizedik vagyok. Tehát aki nem ért egyet veled, az biztos, hogy dagadt?
2012. jún. 4. 13:37
 12/57 anonim ***** válasza:
40%

1. kép: [link]

2. kép: [link]

Teljesen igazad van, az első képen látható csaj tényleg sooooooookkkkkkal egészségesebbnek néz ki :OOOOOOOOOOO

2012. jún. 4. 13:39
 13/57 anonim ***** válasza:
50%
Aha, na, wikipedia (mondjuk ez nem mindig hiteles), de ezt írja. "A szobor készítője nem a reális ábrázolásra törekedett, hanem sokkal inkább idealizált nőalak megformázására. A szeméremajkak, a mellek és a gömbölyű has kifejezetten hangsúlyos, ezek a termékenységgel való erős kapcsolatra utalnak. A figura apró kezeit a melle felett összefonja, nincsenek határozott arcvonásai, a fejét hajfonatok, vagy valamiféle fejfedő borítja." Mert itt is írja, hogy ez volt az ideális.
2012. jún. 4. 13:39
 14/57 anonim ***** válasza:
9%

8. válaszoló vagyok és nem. Képzeld, attól hogy esetleg nem értek veled egyet még nem vagyok kövér...

Ennyi erővel te meg biztos egy dagadt kisfiú vagy, aki szórakozásból tesz fel ilyen jellegű kérdést, hogy aztán mindenkinek beszólhasson mert annyira unatkozik...

2012. jún. 4. 13:45
 15/57 anonim ***** válasza:
69%

Miért azt gondolod, hogy aki normál testalkatú az nem gondolhatja azt az elméletedről, hogy egy orbitális baromság?

Legyél magaddal megelégedve, hogy olyan vagy amilyen (úgy látom kicsit túl nagy az egod, de sebaj), és szard le úgy, hogy mi hány kilók vagyunk, mint ahogy mi leszarjuk, hogy te milyen genetikával rendelkezel.

2012. jún. 4. 13:45
 16/57 A kérdező kommentje:
Tudom milyen rossz egy kövér embernek, anyai ágon sajnos a nagymamám és édesanyám is szenved a túlsúlyával. Mindig mondja is, hogy de jó neked fiam, hogy ilyen vékony vagy. Én jól is érzem magam, könnyűnek, fürgének és életerősnek. Szerintem ha mások is tennének az egészséges testúlyért szebb életük lehetne. Főleg, aki nem genetikailag örökölte, annak igenis vane esélye szép, egészséges alakot összehoznia, de azért keményen meg kell dolgozni, ahogy én is megdolgozom az izmos testemért folyamatosan.
2012. jún. 4. 13:49
 17/57 anonim ***** válasza:
53%
Figyelj ide, ennek a kérdésnek most egy vita volt a célja, vagy az, hogy mindenkit sértegess? Mert ennek semmi értelme. Reagálni mégy egy válaszra nem reagáltál, csak szidod a túlsúlyosakat.
2012. jún. 4. 13:53
 18/57 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2012. jún. 4. 13:53
 19/57 anonim ***** válasza:
53%
Vagy esetleg az volt a célod, hogy itt fényezd magad, hogy neked milyen jó alakod van? Létszíves írd, hogy én is kövér vagyok, legalább még nagyobb hülyét csinálsz magadból, én meg itt röhöghetek egy jót a 170centimmel a 61 kilómhoz!
2012. jún. 4. 13:55
 20/57 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem 17-nél nincs több az értelmi szintje alapján, legalábbis ahogy áradozik saját magáról ez tuti.

A kérdés lényege az volt, hogy mi csodáljuk, hogy neki milyen jó, hogy izmos vékony testalkata van. :) Csak a saját istenítésére szolgál, mert mást nem tud a témához hozzáfűzni, csak a sértegetést, és a hülyeséget.

2012. jún. 4. 13:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!