Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lenne a legkönnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lenne a legkönnyebb elfelejteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hétvégén volt egy randim egy lánnyal. Sajnos nem jött össze ez se, pedig nagyon bejött képek alapján és élőben egyaránt. Ő sajnos talált bennem kivetni valót, majd ezt közzé is tette a randi végén és az elmúlt napokban is azóta. Ebből már nagyon nem lesz semmi. :( Jó volna továbblépni, de folyton azon kattogok, amin tudom már semmi értelme.

Normális válaszokat várok.

2012. máj. 30. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy keresel mást. Újabb randira mész. Csajozol.
2012. máj. 30. 10:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

Egyelőre nincs kiszemeltem azonban.

2012. máj. 30. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Menj az utcán, akkor szólíts le csajokat. Ne várjál, amíg az ismerősök közül előkerül valaki.
2012. máj. 30. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Az utcán való ismerkedéshez nincs elég önbizalmam. Lassan már az ismerkedéshez sem az állandó kosarak miatt.
2012. máj. 30. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne úgy fogd fel, hogy kosarakat kapsz. Úgy fogd fel, hogy minden ismerkedésből tanulsz valamit. Mindegyikkel erősebb leszel. A legjobb nőcsábászok kapták a legtöbb kosarat. Legalább 10 csajt le kell szólítani, hogy 1-el smárolj. Inkább sokszor 25-öt. Nagy számok törvénye.
2012. máj. 30. 10:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Túl sok kosarat kaptam már ahhoz, hogy ne így gondolkozzak. Ez a nagy büdös helyzet. Lassan már bátorságom sincs leszólítani senkit, mert úgyis tudom hogy nem kellek neki sem.
2012. máj. 30. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Én tudod hány kosarat kaptam? Legalább 500-at. De az is lehet, hogy 700-at is. Nagyon jó lenne ha még lenne még 500. Ez a tanulás része. Minél több tapasztalatod van, ha minél többet csajozol, és az kosárral jár. Akiket a legjobban tisztelek az olyan 1500 kosárnál járhat. Irigylem őket!

Ne vedd ezt komolyan. Ez csak azt mutatja, hogy tanulnod kell még.

2012. máj. 30. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szabad kérdeznem,mi volt az a kivetni való? Amúgy próbálj arra az időszakra gondolni,ami előtte volt,hogy akkor mit csináltál,mikor nem volt ő,és nem volt barátnőd. Ha arról van szó,sírd csak ki magad,vagy fuss pár kört,vagy valami,nem ciki az,mert ha nem vezeted le valahogy a dolgokat,hanem magadba fojtod,csak kicsinálod magad.:S Miután ez megvolt,vedd át a lehetőségeket,hogy hogyan tovább.:D Egyébként azt hiszem nekem is a hétvégén sikerült valamit nagyon elrontani,és lőn újabb csalódás,szóval én is hasonló cipőben járok,és teljesen megértelek,de sajnos ezeken kívül már csak az idő ami segít.
2012. máj. 30. 19:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a te válaszod is kedves 90%-os, tegnap 19:11-es válaszoló. Itt konkrétumokat nem írnék, de ha írsz privit, jobban is beavathatlak a dologba. És ha gondolod te is mesélhetsz a tiédről, kivesézhetnénk egymás problémáit, hátha másként látjuk, már az is nagy segítség lehet!
2012. máj. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!