Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Soha nem voltam még ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem voltam még ennyire szerelmes mint most, de ő nem akar. Hogyan tudnám elfelejteni? 25/L

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Legyél szerelmesebb másba.
2012. márc. 20. 16:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok kapcsolatot kezdeni senkivel...
2012. márc. 20. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akar, akkor miért vagy belé szerelmes? Együtt voltatok korábban legalább, mert akkor még érthető. Ha együtt sem voltatok, akkor viszont állítsd át az agyadat egy teljesen más üzemmódba. Csak abba kell belezúgni, akivel össze is jössz.
2012. márc. 20. 16:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez nem úgy működik hogy na, mostantól csak az tetszik meg aki össze is jönne velem. Nagyon jól tudod te is, hogy ez nem parancsszóra megy!!!

Nem, nem jártunk soha, nagyon jó barátok vagyunk. Nem is értem, semmi értelem nincs abban amit írtál.

2012. márc. 20. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

De! Ez így működik. Ha valakinél többet nincs esélyem azzal nem foglalkozom. Lehet, hogy tetszik nekem, de semmi értelme az egésznek, úgyhogy keresem a következőt.

Egyszer volt egy csaj, akiért egy évig odavoltam viszonzatlanul. Voltak hetek, amikor se aludni se enni nem tudtam. Végül elutasított, amikor szerelmet vallottam neki. Utána megfogadtam, hogy soha többet nem szánok olyanra időt, akivel nem lesz valami. Ki tudja hány ilyentől mentettem meg magam azóta.

2012. márc. 20. 17:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Itt nem tetszésről van szó. Ha valakit igazán, tényleg szeretsz, akkor azt senki ne mesélje be nekem, hogy egyik napról a másikra nem foglalkozik vele.
2012. márc. 20. 17:21
 7/10 A Tengerész ***** válasza:
100%
Az emberek képesek öngyilkosak lenni szerelmi bánatukban, miközben nincs az a szerelmi bánat amit egy kiadós hasmenés nem feledtet el tökéletesen. Vegyél be hashajtót! Amikor elmúlik a hatása egész más színben fogod látni a világot.
2012. márc. 27. 09:02
 8/10 BearLord válasza:
100%
Ez nem úgy működik, hogy csak elfelejted, és kész. Vagy ha mégis, akkor nem is voltál igazán szerelmes. Mikor tényleg belezúgsz valakibe, azt nem tudod elfelejteni. Kívánom, hogy mindenkinek eljöjjön az életében ez a pillanat. Az a baj, hogy sokan nem elég türelmesek, és soha nem tapasztalják meg, milyen is a szerelem valójában...
2012. márc. 27. 10:27
 9/10 saveme ***** válasza:
100%

kedves bús szerelmes!

Ismerős a helyzeted. Talán elég az referenciának, hogy 3-szor is voltam már az elmúlt 10 évben 2-3 évig is reménytelenül szerelmes egy-egy nőszemélybe. De már bő egy éve gyakorlom a szabadságot, uralmat az érzelmeken, és ha túl is szaladok, Isten az, aki bekötöz, ha valóban Ő a fontos nekem, nem pedig az aktuális szeszélyem. Egyikkel jóban is voltam eleinte, de a többiek még az ismerkedés elején lepattintottak, de én nem bírtam továbblépni, csak reménykedtem, és vártam. Bonyolult, és fájdalmas ügyek voltak, nem is mindig csak miattam, de azt már azóta tudom, és gyakorlatban működik, hogy az ember tud uralkodni a szívén, ha akar, és ez a saját felelőssége. Van olyan, hogy hamis szerelem. A gyümölcsein simán látszik az ilyen: kétségbeesés, féltékenység, irracionális káros cselekedetek, gondolatok megkötözöttsége, súlyos depresszió, akár öngyilkosság. Szerinted melyik hasznos? Egy szerető Isten szerinted teremt valakit azért, hogy huszonévesen öngyilkos legyen egy átmeneti érzelem miatt. Pedig a művészetekből, irodalomból mind ezek a halálos szerelmek vannak dicsőítve, és ezért is erre vágyik mindenki. Az élet nem csak egy 1-2 éves felbuzdulásokból áll. És te honnan tudod, hogy mit fogsz érezni 3 év múlva? Itt jön a képbe a józanság, és az akarat. Egy igazi áldott szerelemnek vannak például gyermekekben, hűségben, kitartásban mért gyümölcse, ami már nem olyan romantikus, nem illik bele a Rómeó-Júlia sztoriba, mert annyira snassz. Olvasd el mi a véleménye a szeretetről Istennek pl. a 1. Korinthusi levél 13. fejezetében. Ha azt elolvasod, lehet, hogy nem fogod azt mondani, hogy szereted az illetőt.

És nem mellékesen úri huncutság is az őrült szerelem, ez a gondtalanság luxusa is. Ha csak simán eltereled a figyelmedet akár melóval, akár egy valóban húsba vágó problémád akad, egyből nem fog érdekelni ez a nyavalya. Vedd rá magad, hogy másokkal építs kapcsolatokat. Fogadni mernék, hogy most is van, aki szívesen barátkozna veled, és lehet, hogy érdemesebb lenne a figyelmedre, mint egy olyan valaki, aki nem jól értékel.

Végül még egy kulcs. Az emberek többsége a szerelemben egy olyan ideát, álmot kerget, amit ember nem tud betölteni. Ahogy egyesek mondják: van egy Isten alakú űr mindenkiben, amibe nem lehet betuszkolni, semmi más alakú tárgyat, se személyt úgy, mint azt, Aki pont oda illik.

2012. márc. 27. 14:55
 10/10 anonim válasza:
100%

Az én tuti módszerem hasonló helyzetre az, hogy erősen koncentrálok

1. a hibáira

2. azokra a rossz percekre, amiket okozott nekem azáltal, hogy nem szeret.

És azt mondom: Hát kell ez nekem?

És megválaszolom: Nem kell! Olyan kell, akinek fontos vagyok!

2012. márc. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!