Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy színházba balett előadáson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-Free- kérdése:

Egy színházba balett előadáson láttam egy lányt kb 12-13 lehetett. Jól nézett ki 3 napon keresztül vele álmodtam hogy összejöttünk. Egyszerűen nem tudtam elfelejteni! Felelés közben ő jutott az eszembe szerelemes vagyok?

Figyelt kérdés

2 kérédes 1: Nem tudom a nevét mit tegyek? 2: Hogy jöjjek össze vele persze csak barátilag még 3-4 évig? Szerintetek jó a : 1. Bevetetem 1 haverommal facebook-on egy csoportba amiben másoljuk a lecót stb.2. Elnézést kérek tőle a haverom nevében és dicsérem hogy jó volt előadáson? 3. Meghivom ismerősnek és várok 4 évig XD?

Én 13 éves fiú.

A legnagyobb kérdés hogyan tudjam meg a nevét ?

2012. máj. 26. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudod a nevét, de tudod, hogy van facebookja??
2012. máj. 26. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Odamész hozzá elkezdesz beszélgetni és megkérdezed a nevét. Ennyi, máshogy nem fog menni.

A facebook profil meg minden újszülöttnek alanyi jogon jár lassan.

2012. máj. 26. 22:52
 3/7 A kérdező kommentje:

100% hogy van facbook-ja

Csak akkor volt ott nem tudom a nevét és a lakását.

60km-re lakok Pesttől az unokahúgomat mentünk megnézni csak akkor láttam először

2012. máj. 26. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor netán ha szólsz a kedves rokonodnak, el tud neked intézni pár dolgot.
2012. máj. 27. 00:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem már megkérdeztem fogalma nincs hogy ki ( unokahúgom 5 éves)
2012. máj. 27. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam is volt már ilyen xDD nyugi pár nap hét és elfelejted cuki meg minden de ez nem szerelem mert nem is ismered.
2012. máj. 27. 23:28
 7/7 kinguczi:X válasza:
hat ez meg nem szerelem ,de ha akarsz vele beszelni ,akkor ha megint lattod meny oda hoza es mond meg hogy lattad eccer egy eloadason ,es mond hogy ugyes volt es akkor man megis kerdeszheted a nevet ,es igy megismerkettek ,legalabis ,szerintem igy kenne csinalnod,csak egy kicsi batorsag kell hogy beszej vele:D:)
2012. jún. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!