Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? :OA barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? :OA barátom akivel már majdnem összejöttünk egy újabb randira hívott, és anyáék nem engedtek el. én ezt megírtam neki sms-ben és ő azt felelte h megérti? Vajon télleg megértette vagy csak azt mondta és közben berágott rám?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 15:11
 1/7 napietus ***** válasza:
ne kombinálj már...ha azt írta, megérti, akkor megérti. minek ott problémát csinálni, ahol nincs???
2011. nov. 2. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg!
2011. nov. 2. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
De honnan tudnánk? Kérdezd meg tőle!
2011. nov. 2. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
de nem merem megkérdezni hátha akkor gondolja meg magát.. :(
2011. nov. 2. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi a kérdésért, de hány éves vagy?

Ha azt írta megérti, akkor megérti, szerintem nem kéne megkérdezgetni 20x, mert akkor csak felbosszantja magát rajta, mivel egyszer már elmondta. Meggondolni meg nem fogja magát, csak ne csinálj belőle nagy ügyet, ha ő sem teszi. Majd bepótoljátok a randit.

2011. nov. 2. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor most rajtad a sor, hogy "elhívd randizni", neked kell megfelelő időpontot találni, különben szerintem azt hiszi, hogy csak le akartad rázni.

De amúgy kétlem, hogy haragudna rád. Bár azért felhívhattad volna:D

2011. nov. 2. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:
kül 13 éves vagyok...köszönöm a válaszokat..
2011. nov. 2. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!