Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy fiú 15 éves és én akii 14. Nagyon szeretem a fiút nem is egyszer már összejöttünk de mindig csak pár napokra és utána szakítottunk az utolsó volt másfél hónapvolt. Tovább lent.
Hát ez tényleg durva. :/
De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnőddel?!
Hagyd. Ezekből látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát.
És amint kiszerettél belőle, verd be a képét. ^^
15/L
Köszönöm a válaszokat!
az első kommentálónak üzenem h idegességemben nem igazán tudok írniés ha nem tud vmi normális válasszal előrukkolni csak ugymond oltogatni akkor azt legyen szíves mellőzni köszönöm.
a 2. kommentálónak is köszönöm és már megpróbáltam neki nem is egy esélyt adni, de az utólsónál már én is hibáztam!
a harmadik kommentálónak is köszönöm. tulajdonképpen ez h a bnőmmel járt ez úgy volt hogy járt egyszer az egyik bnőmmel 9hónapig, majd szakítottak utána volt pár bnője és utána jöttem én. utána még összejött 1-2 napokra még pár bnőmmel mert nagyon sok közös ismerősünk van. van abban vmi hogy szeret, mert amikor feljön hozzánk akkor mindig engem néz. a lefektetés.. hát az meg igen...:S
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!