Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek, hogy egy szemezést nem tudtatok elfelejteni?
26/L vagyok. 3 éve egy rendezvényen találkoztam egy fiúval/férfival, aki az egész rendezvény alatt nézett,(5 órás volt!) szemeztünk, kacsintott rám,moslygott, mindenkinek feltűnt már, de sajnos ő munka ügyben volt ott a főnökeivel és bár láttam rajta, h akar, de nem tud odajönni hozzám, egyszerűen nem volt rá lehetősége. Már megindult felém, de a főnöke utánaszólt és visszafordult. Azóta még egyszer (1,5 éve) láttuk egymást, kb. uez ismétlődött.
Tudom, h hülye vagyok, de nem tudom őt elfelejteni. Volt azóta párkapcsolatom, de vmiért nem megy ki a fejemből. Azóta nem futottunk össze és ő elég elérhetetlen helyen dolgozik azóta, így esély sincs rá, h lássam újra.
Ti voltatok így, ha vkit ennyi év után se felejtettetek el, holott tényleg nem volt semmi komoly? Vagy én vagyok defektes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!