Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Van egy srác akit 3 éve ismerek és számomra sokkal több mint barát. De neki más tetszik ( megjegyzem a másik csaj baromi gonosz vele és 40 kilóméterre lakik tőle) és nem akarom azzal kínozni magam, hogy reménykedjek még. (persze nem tudja, hogy tetszik nekem) Viszont nagyon jó barát és nem akarom. elveszíteni, szóval nem akarom csakúgy örökre otthagyni. Tudom, hogy szinte lehetetlen érzéseket kitörölni, de nem tudtok valamit amitől nem éreznék iránta többet? Tudom nehéz kérdés, de már megőrülök, nem akarom tovább emészteni magam.
Idióták kíméljenek kérlek!
Miért nagyon gonosz vele a másik lány, ezt kifejtenéd?
Hány évesek vagytok?
Szerintem a barátod vagy nagyon naív vagy neked nincs elég információd az egészről. Mindegy, ez nem fog kiderülni.
Honnan tudod, hogy nem tetszel neki??? Vajod van magaddal?
mert egyszer már megkérdezte h tetszem-e neki (gondolom kezdett gyanakodni) de
én nem mondtam meg neki mit érzek, de ennek ellenére ő rávágta, hogy ő a másik csajt szereti
Szerintetek mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok!
így keresd! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!