Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Majd tetszeni fog más, ne foglalkozz vele. 13 évesen nekem is volt ilyen "húdenagy szerelmem", aztán elmúlt.
20/F
Ui.: *tetszik
*tetszett
jó, de annyira rossz:(
am meg nincs neki csja, szerintem az volt a baj, h félt, mert akárhányszor feljöttek köztünk olyan témák, h kinek ki tetszik( mármint más osztálytársainknak ki tetszik) mindig nagyon elpirult, meg régebben hallottam olyat mástól, h azt mondta neki az a fiú, h tetszem neki.
De sztem félt elmondani nekem, vagy nemtom.
Tegnap volt egy buli, amin mindketten ott voltunk, és totál megváltozott. Mármint úgy, h üvegeztünk, és volt egy olyan bátorságpróba neki, h fogja meg az egyik lány mellét ő meg azonnal........máskor, régebben meg totál nem ilyen volt.............akkor meg ilyenkor nyuszit mondott........
........néha bánon, h sulit váltottam:( lehet h most összejöhetnénk, ha többször találkoznánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!