Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is gondolkoztatok már el ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is gondolkoztatok már el ezen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hihetetlen, hogy tud egy fiú és egy lány összejönni, összeismerkedni. Én eddig hiába ismerkedtem neten a táv miatt nem lett semmi komoly, de élőben meg nicns is hol ismerkednem lányokkal, időnként vadidegen lányokat leszólítottam, de azokból sem lett semmmi, többnyire láttam rajtuk, hogy nem vevők rám vagy csak épp siettek valahová esetleg volt már barátjuk, azért voltak ilyen elutasítóak.

Nem is értem, hogy tudnak a fiúk felszedni lányokat. Viszont azt érzem, hogy a jóképű, magas srácok alapból előnyben vannak, bizonyára sok lány rajong értük és szerintem a lányok kezdeményezik az egészet.

Jól látom fiúk, lányok? Szóval a lányok választanak igazából, mi fiúk hiába is kezdeményezünk, ha nem jövünk be külsőre, akkor felesleges idő és energiapocséklás egy lányt leszólítani ismerkedési céllal, ugyis tudjam magában még ha megadja is az elérhetőségét ( szánalomból vagy sajnálatból), hogy neki ez a fiú nem kell, mert ő a magasabbakra bukik vagy a bunkókra stb.

A lényeg, hogy igazából nekünk fiúknak felesleges is kezdeményezni, hanem inkább lesni kéne a jeleket, ha egy lánynak bejövünk és arra nyomulni, de mit tegyen az a srác, akinek nincs lehetősége ilyne közegbe kerülni a lányokkal? Például nem jár már suliba meg szórakozóhelyekre, hanem csak az utcákat járja vagy buszon, vonaton közlekedik, de ha még azt sem, mert saját kocsija van, akkor hogyan fogja ki azokat a lányokat, akiknél lehetne esélyek, akik szabad jelzést adnak?

Bár szerintem a mai lányok nem is tudnak jelezni vagy elég furán csinálják. Egyáltalán hogy jeleznek a lányok, ha egy fiú bejön nekik?

Ha jeleznek is, fiúk mertek kezdeményezni?

Én már totál kiábrándultam az egészből meg összezavarodtam, nem nekem való ez a párkeresősdi, csak jó külsővel lehet igazán tarolni szerintem a lányoknál.

A fiúk nagy része meg ronda vagy átlagos a lányok szerint.

De megtehetik a lányok, hogy válogassanak, de szegény fiúknak csak a csúnya, kövér lányok jutnak többnyire.

Szóval értitek a problémát?

2012. máj. 20. 22:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 22:57

Fura erről a bámulásról eszembe jutott egy tavalyi eset, ami velem történt a buszon hazafelé jövet.

Egy csukós buszon ültem és egy lány ült velem szemben átellenben a barátnőjével köztük és köztem ott volt a csukós rész szóval votl egy kicsit nagyobb táv, de észrevettem, hogy a szőke lány elkezd bámulni, igazából nem értettem mit nézhet ennyire rajtam, arra is gondoltam, hogy biztos olyan ronda vagyok és azért bámult vagy valami furcsa van rajtam. Aztán közénk állt egy idős bácsi a csaj meg felállt és átnézett rajta egyenes engem bámulva, mintha nem akarta volna levenni a tekinteté rólam, de közbe a barátnőjével is dumálgattak akkor felé fordult, de amúgy végig engem bámult, én napszemüvegben voltam és eléggé értetlen voltam, hogy vajon miért bámulhatott engem a buszon folyamatosan. Egy helyen szálltunk le, de más irányban mentünk ő balra, én jobbra.

Soha többet nem láttam azóta sem.

2012. máj. 20. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es, ebben semmi rossz nincs.

Ez is a teszt része, ha nem hiszed el magadról, hogy neked szólnak a jelek, ha nem bízol ennyire önmagadban, akkor nem is kellesz neki.

2012. máj. 20. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
23:07 nekem meg akkor a csaj nem kell, ha nem bírja kimutatni egyértelműen, hogy tetszem neki.
2012. máj. 20. 23:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem túlgondolkoztad ezt az egész dolgot, ráadásul rossz következtetéseket vontál le.

Hidd el, hogy nekünk férfiaknak sokkal fontosabb a külső hosszú távon mint a nőknél. Persze, az első benyomást a külsőddel teszed, de a legfontosabb, hogy -bár ez elég sablonosan hangzik- jó dumád legyen, határozott legyél és hitelesen add elő önmagadat. Változni lehet, hogy kell, de nem szerepeket vegyél fel. Kezdj el mondjuk kondizni, attól jobban is fogsz kinézni, de ami még fontosabb, hogy nagyon sok önbizalmat ad.

Nagyon kevés olyan férfi van aki tényleg annyira ronda, alacsony stb lenne, hogy ne tudná magából kihozni, hogy vonzó legyen, de ezért tenni is kell.

Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha nagyon fiatal vagy akkor főleg ne keseredj el. Gyakorolj továbbra is az utcán, úgy jött le, hogy nagyvárosi vagy, szóval még előnyösebb helyzetben vagy, ha valamit elrontasz akkor sem valószínű, hogy újra össze fogtok futni. Ezzel fejleszted a kommunikációs készséged ami a legfontosabb szerintem. Valamint biztos vannak barátaid, járj el velük szórakozni. Ott lesz a legkönnyebb dolgod, nem kell egyből a legszebb csajokat kinézni, mert őket rengetegen szólítják le egy nap és nagyon nagy a konkurencia.

Fel a fejjel, remélem segítettem valamit!:)

2012. máj. 21. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!