Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babára vágyó nők, gondolkoztat...

Babára vágyó nők, gondolkoztatok már ezen? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha végre sikerül tesztelnünk egy pozitívat, hogyan mondjuk el a párunknak? Ti hogy fogjátok elmondani? Van valami jó ötletetek? Mert én nem tudom. :) De nem csak úgy akarom, hogy "na, férjem képzeld, terhes vagyok, sikerült."

Na és akinek már megadatott ez a CSODA, hogyan mondtátok el a párotoknak?

Nagyon kiváncsi vagyok.

2011. ápr. 7. 09:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen gondolkodtam! Fogalmam sincs ,hogy közölném. Valószínű kirontanék a fürdőből a tesztemmel és az orra alá dugnám,miközben én bömbölnék az örömtől,mert már évek óta várom a csodát.
2011. ápr. 7. 09:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi fél éve próbálkozunk de a doki szerint mostanában nem fog sikerülni de én azért hiszek benne. Szóval ha sikerülne én így tennék: Mindig én ébredek korábban így kelteném, hogy "szia apa" persze közbe én is bőgnék örömömbe de sztem ő is.
2011. ápr. 7. 09:34
 3/18 anonim ***** válasza:

Bárcsak ott tartanék!!! Már 4 éve nem, de én is játszadoztam a gondolattal. Gondoltam egy meglepi vacsira, ami tejes, papis cuccokból állna meg egy meglepi csomaggal, amiben persze a pozi teszt is ott lenne. De megfordult a fejemben, hogy elviszem sétálni, és egy bababoltba becsalom (már nem az első lenne, mert szeretek nézelődni)és ott előre lebeszélném a dolgozókkal, hogy gratuláljanak neki meg minden. ÉS hogy most van egy akciójuk, hogy a kispapákat meglepik egy apró ajándékcsomaggal (amit persze én csináltam meg előre).

Vagy elvinném egy minivárosba--> ahol le kellene kicsinyednie (ez gáz ez a szó, de most ez jutott eszembe :D)és akkor ott valami...

Sok ötletem lenne még, de én ilyen álmodozós vagyok.

Remélem egyszer kitalálhatok már valamit...

TE MIKRE GONDOLTÁL?

2011. ápr. 7. 09:35
 4/18 A kérdező kommentje:

Én fogalmam sincs, hogy fogom neki megmondani, ha végre sikerülne...de már úgy várom a pillanatot! :(

De lehetséges, hogy hosszú ideig csak célozgatnék rá: pl. úgy szólítanám, hogy apuka. A tesztet meg valahova elrejteném, hogy ő találjon rá. És nem szólnék egy szót sem, várnám, hogy magától rájöjjön. :) De még nem tudom konkrétan hogy fogom előadni. :)

2011. ápr. 7. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:

mi a 2. babót tervezzük, és azt mondta a párom, hogy ha összejön, vennünk kell egy nagyobb kocsit (persze tudom, hogy ez amolyan pasi szöveg, hogy "legálisan" lehessen autókat nézegetni ;)))

Szóval én biztos előállnék neki azzal, hogy ideje volna valami nagyobb kocsi után nézni ;)

2011. ápr. 7. 09:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Mi együtt számoltuk a ciklusnapokat, együtt vártuk a tesztelést minden hónapban, így eltitkolni lett volna nehéz, nem megmondani. Tudta mikor tesztelek, első kérdése mindig az volt, hogy sikerült-e. És egyszer sikerült.
2011. ápr. 7. 09:49
 7/18 A kérdező kommentje:

Én arról se fogok szólni neki, mikor tesztelek.

Legfeljebb azt fogja tudni, hogy nem jött meg a mensi...mert azt már nem lehet eltitkolni...hazudni meg nem akarok, hogy megjött. :)

2011. ápr. 7. 09:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is sok mindent elterveztem, aztán amikor pozitív lett a teszt (én itthon, ő meg dolgozott), annyira örültem, hogy egy percet sem bírtam várni és azonnal felhívtam és elmondtam neki :)
2011. ápr. 7. 09:58
 9/18 A kérdező kommentje:

kedves 09:58-as!

Látod ettől tartok én is, hogy nem fogom bírni és azonnal felhívom és elmondom neki! Ő is állandóan dolgozik, én meg itthon vagyok, mert sajnos nincs munkám most.

2011. ápr. 7. 10:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Már nekem is volt egy pár ötletem, csak sajnos 5 éve várom a megvalósítást. :(

Szerintem ennyi idő után már csak egyszerűen bőgve sikítanék reggel, hogy sikerült. :)

2011. ápr. 7. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!