Babára vágyó nők, gondolkoztatok már ezen? (Bővebben lent)
Ha végre sikerül tesztelnünk egy pozitívat, hogyan mondjuk el a párunknak? Ti hogy fogjátok elmondani? Van valami jó ötletetek? Mert én nem tudom. :) De nem csak úgy akarom, hogy "na, férjem képzeld, terhes vagyok, sikerült."
Na és akinek már megadatott ez a CSODA, hogyan mondtátok el a párotoknak?
Nagyon kiváncsi vagyok.
Bárcsak ott tartanék!!! Már 4 éve nem, de én is játszadoztam a gondolattal. Gondoltam egy meglepi vacsira, ami tejes, papis cuccokból állna meg egy meglepi csomaggal, amiben persze a pozi teszt is ott lenne. De megfordult a fejemben, hogy elviszem sétálni, és egy bababoltba becsalom (már nem az első lenne, mert szeretek nézelődni)és ott előre lebeszélném a dolgozókkal, hogy gratuláljanak neki meg minden. ÉS hogy most van egy akciójuk, hogy a kispapákat meglepik egy apró ajándékcsomaggal (amit persze én csináltam meg előre).
Vagy elvinném egy minivárosba--> ahol le kellene kicsinyednie (ez gáz ez a szó, de most ez jutott eszembe :D)és akkor ott valami...
Sok ötletem lenne még, de én ilyen álmodozós vagyok.
Remélem egyszer kitalálhatok már valamit...
TE MIKRE GONDOLTÁL?
Én fogalmam sincs, hogy fogom neki megmondani, ha végre sikerülne...de már úgy várom a pillanatot! :(
De lehetséges, hogy hosszú ideig csak célozgatnék rá: pl. úgy szólítanám, hogy apuka. A tesztet meg valahova elrejteném, hogy ő találjon rá. És nem szólnék egy szót sem, várnám, hogy magától rájöjjön. :) De még nem tudom konkrétan hogy fogom előadni. :)
mi a 2. babót tervezzük, és azt mondta a párom, hogy ha összejön, vennünk kell egy nagyobb kocsit (persze tudom, hogy ez amolyan pasi szöveg, hogy "legálisan" lehessen autókat nézegetni ;)))
Szóval én biztos előállnék neki azzal, hogy ideje volna valami nagyobb kocsi után nézni ;)
Én arról se fogok szólni neki, mikor tesztelek.
Legfeljebb azt fogja tudni, hogy nem jött meg a mensi...mert azt már nem lehet eltitkolni...hazudni meg nem akarok, hogy megjött. :)
kedves 09:58-as!
Látod ettől tartok én is, hogy nem fogom bírni és azonnal felhívom és elmondom neki! Ő is állandóan dolgozik, én meg itthon vagyok, mert sajnos nincs munkám most.
Már nekem is volt egy pár ötletem, csak sajnos 5 éve várom a megvalósítást. :(
Szerintem ennyi idő után már csak egyszerűen bőgve sikítanék reggel, hogy sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!